Actualitate

Un alt lider PSD, diagnosticat cu noul coronavirus

Publicat: 02 oct. 2020
Gabriel Zetea, lider PSD, are covid-19
Gabriel Zetea, lider PSD Maramureș

Încă un lider PSD a anunțat că este infectat cu COVID-19, dar și că va rămâne ”pozitiv” pentru câteva zile. Gabriel Zetea, liderul social-democrat din Maramureș a transmis că testul său pentru coronavirus este unul pozitiv. Colegii de partid au primit rezultatul testului Covid-19, acesta fiind negativ.

”Dragi prieteni, în urmă cu puțin timp am primit rezultatul testului COVID-19 și este pozitiv. După ce un coleg de partid a fost confirmat pozitiv, cu două zile în urmă, am ales să mă izolez și să mă testez. Fiind optimist de felul meu vă anunț că pentru câteva zile ”rămân pozitiv”.
Ceilalți colegi, membri de partid care s-au testat sunt negativi, iar sediul partidului a fost dezinfectat imediat. Nu prezint simptome, așa că rămân izolat la domiciliu și încep procesul de recuperare. Vă îndemn să respectați, în continuare, toate măsurile de protecție și de distanțare. Să fim sănătoși! Mergem mai departe și sunt convins vom ieși mai întăriți și din această provocare!” a scris Gabriel Zetea, lider PSD Maramureș, pe Facebook.

Marcel Ciolacu s-a testat pentru coronavirus

Marcel Ciolacu s-a testat pentru a vedea dacă s-a infectat cu coronavirus, după întâlnirea cu mai mulți lideri PSD depistați pozitiv. Liderii PSD, Marcel Ciolacu și Paul Stănescu s-au testat miercuri pentru coronavirus, după ce săptămâna trecută, înainte de alegeri, s-au întâlnit cu liderii PSD Sălăj, care ulterior au fost confirmați cu COVID-19. Stănescu și Ciolacu sunt in izolare în așteptarea rezultatului, susțin surse din partid.

Marcel Ciolacu și-a făcut testul COVID și a decis să intre în izolare după ce a încheiat campania electorală la Sălaj, unde s-a întâlnit cu mai mulți lideri PSD depistați, ulterior, pozitiv, au declarat surse din partid.

”Am făcut testul acum si merg in izolare. Sunt cinci zile de la Sălaj”, a confirmat Marcel Ciolacu pentru sursa citată.

Trei lideri PSD Sălaj au fost confirmaţi cu noul coronavirus şi au ajuns în spital. Aceștia s-au întâlnit vineri, înaintea alegerilor locale, cu Marcel Ciolacu, liderul partidului.

Tiberiu Marc, președintele Consiliului Județean Sălaj, vicepreședintele PSD Zalău și fostul prefect Florin Florian s-au testat pentru coronavirus, iar rezultatele au fost pozitive.

Primul care s-a simțit rău a fost președintele CJ Sălaj, sâmbătă, apoi apoi au urmat ceilalți doi. Cu toții s-au întâlnit vineri, cu o zi înainte de apariția primelor simptome, cu Marcel Ciolacu, Vasile Dîncu și Paul Stănescu, la miting electoral în Zalău.

Directorul Aeroportului Iași, Cătălin Bulgariu, a fost diagnosticat cu Covid-19

Aeroportul Internaţional Iaşi a fost lovit de COVID-19. Trei persoane din cadrul regiei aeroportuare au contractat coronavirusul, printre aceştia fiind chiar directorul Cătălin Bulgariu. Acesta s-a îmbolnăvit de COVID-19 după ce a intrat în contact cu două persoane angajate la Serviciul Juridic, ambele infectate. În prezent, directorul aerogării ieşene se află la Spitalul de Boli Infecţioase „Sf. Parascheva” din Iaşi pentru a primi tratament. NU este primul caz de COVID-19 de la Aeroportul Iaşi de când a izbucnit pandemia de COVID-19.

În cadrul regiei autonome Iaşi, trei persoane au fost depistate cu virusul SARS-COV-2. Reprezentantul Aeroportului Internațional Iași a ținut să precizeze faptul că în prezent acestea nu se află la locul de muncă, fiind în autoizolare sau respectând măsurile impuse de reprezentanţii DSP Iaşi, care au desfăşurat şi ancheta epidemiologica cu privire la cele trei cazuri. În ceea ce-i priveşte pe ceilalţi angajaţi ai Aeroportului Iaşi, spaţiile destinate lucrului au fost dezinfectate, iar angajații au primit măşti, mănuşi şi dezinfectant, astfel încât, răspândirea virusului Covid-19 în cadrul regiei să poată fi stopată.

„În momentul de față pe Aeroportul Internaţional Iaşi au fost depistat trei persoane care sunt purtătoare a virusului SARS-COV-2. Aşteptăm ca reprezentanţii DSP Iaşi să desfăşoare ancheta epidemiologică în cadrul regiei de transport. În această perioadă au fost distribuite din nou măşti, mănuşi, li s-a luat temperatura tuturor angajaţilor în momentul în care aceştia s-au prezentat la serviciu.

După efectuarea anchetei epidemiologice vom putea comunica şi celelalte măsuri care se impun în vederea stopării răspândirii de coronavirus în incinta Aeroportului Iaşi, în rândul personalului TESA. Într-adevăr, una din persoanele care au fost depistate cu coronavirus este directorul general al Aeroportului Iaşi, Cătălin Bulgariu, şi alţi doi colegi din rândul personalului TESA.”, a declarat Anca Burniche, reprezentant Aeroportul Iaşi.

Adauga un comentariu