Actualitate

Un ambulanțier din Teleorman, infectat cu Covid-19, s-a sinucis

Publicat: 18 oct. 2020
Echipaj medical

Un angajat de la o ambulanţă privată din Teleorman, bolnav de COVID, s-a sinucis duminică după-amiaza, chiar în salonul în care era internat. Bărbatul avea 60 de ani, era infectat cu coronavirus şi era internat la Spitalul Judeţean Roşiorii de Vede.

Sinucidere în Teleorman. Un ambulanțier și-a pus capăt zilelor din cauza Covid-19

Ambulanţierul se afla în spital de o zi, dar nu voia să urmeze tratamentul recomandat de medici. Starea lui de sănătate nu era gravă. Bărbatul nu dădea semne că ar suferi de depresie sau că ar urma să recurgă la un astfel de gest.

Tragedia s-a întâmplat duminică după-amiaza, chiar în salonul în care ambulanţierul era internat. Bărbatul nu era singur în camera de spital, însă colegul său de salon a încercat să-l salveze în ultimul moment, dar nu a mai reuşit. La un moment dat, ambulanţierul a mers în baia salonului în care se afla, a spus că-şi va asuma tot ce se va întâmpla şi, atunci, colegul său de salon a intuit gestul pe care bărbatul urma să-l facă.

A mers după ambulanţier, dar nu l-a mai putut opri. Acesta s-a aruncat pe geam, de la etajul trei al spitalului. Căzătura i-a fost fatală.

Caz şocant în judeţul Dâmboviţa. Un bărbat s-a sinucis de teamă să nu se infecteze cu COVID-19. Acesta a lăsat un bilet de adio prin care îşi justifică fapta sa. Rudele bărbatului sunt şocate din cauza gestului extrem la care a recurs acesta.

Din primele informaţii, se pare că bărbatul de 61 de ani lucra la o fabrică unde s-au înregistrat mai multe cazuri de infectare cu noul coronavirus. În ultima vreme, el era tot mai abătut. Gândurile negre au început să apară şi, într-un final, a decis să-şi pună capăt zilelor de teamă să nu se infecteze cu coronavirus.

Ce a scris în biletul de adio este cutremurător

Înainte de a face acest gest extrem bărbatul a lăsat un bilet de adio în care i-a mărturisit soţiei că a recurs la această faptă din cauza fricii şi a rugat-o să aibă grijă de sănătatea ei şi a celor dragi.

”A găsit un bilet pe masă, acolo. El lucra cu sora sa la uzina şi îi spunea mereu ”sora mea, mi-e frică de Covidul ăsta, mi-e frică că mă îmbolnăvesc”. ”Hai, mă, că nu mori tu, mor aia bătrânii”, a mărturisit o vecină pentru stirileprotv.ro.

Fabrica la care lucra bărbatul a luat măsuri serioase împotriva răspândirii coronavirusului. Angajaţii intrau pe rând în tura şi erau supuşi unui triaj epidemiologic riguros. Toate spaţiile de lucru, vestiarele şi autobuzele pentru transportul muncitorilor erau în permanenţă dezinfectate.

Bărbatul nu ar fi avut motive de îngrijorare, însă apropiaţii cred că acesta suferea de o depresie.

 

Adauga un comentariu