National

Un angajat al Direcției Sillvice Vaslui și-a găsit sfârșitul după ce s-a răsturnat tractorul. Bărbatul a rămas prins sub utilaj

Publicat: 25 mai 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Un angajat al Direcției Sillvice Vaslui și-a găsit sfârșitul după ce s-a răsturnat tractorul. Bărbatul a rămas prins sub utilaj
Bărbatul, în vârstă de 58 de ani, lucra pe un tractor articulat forestier (TAF) în cadrul Ocolului Silvic

Tragedie în Vaslui, aici unde un angajat al Direcției Silvice a fost găsit mort după ce s-a răsturnat cu tractorul.

Un angajat al Direcției Silvice Vaslui a fost găsit fără suflare după ce s-a răsturnat cu tractorul.

Tragedia a avut loc vineri după-amiază într-o pădure din localitatea Poiana lui Alexa, comuna Pușcași.

Un bărbat a fost găsit mort după ce s-a răsturnat cu tractorul, în Vaslui

Bărbatul, în vârstă de 58 de ani, lucra pe un tractor articulat forestier (TAF) în cadrul Ocolului Silvic. Ieri a ajuns cu utilajul în această zonă, unde drumul forestier este accidentat. Din primele cercetări se pare că s-a răsturnat cu tractorul din cauza drumului.

Din nefericire, angajatul a rămas blocat sub utilaj. La fața locului au fost solicitate șase autospeciale ale pompierilor, dar și polițiștii. Însă, drumul nu a permis accesul în zona respectivă decât a autospecialei autoșenilate.

Ceilalți salvatori s-au deplasat pe jos, mergând mai bine de doi kilometri cu echipamentele de intervenție. Când au ajuns la locul accidentului, pompierii au constatat că victima era prinsă sub utilaj, în stare de inconștiență și în stop cardiorespirator.

Au reușit să îl scoată de sub tractor, iar medicul de pe ambulanța SMURD a început manevrele de resuscitare. Însă, bărbatul de 58 de ani nu a putut fi salvat, medicul fiind nevoit să-l declare decedat.

„La sosirea echipajelor de intervenție a fost găsit un bărbat prins sub un utilaj forestier, zona fiind foarte accidentată. Victima se afla în stare de inconștiență și în stop cardiorespirator.

La ora 14:45, medicul de pe ambulanța SMURD pentru terapie intensivă mobilă a declarat decesul bărbatului în vârstă de 58 ani. Cauzele și circumstanțele producerii acestui accident sunt cercetate de reprezentanții instituțiilor abilitate în acest sens”, au informat reprezentanții ISU Vaslui.

Familia angajatului de la Direcția Silvică, în stare de șoc

Conform presei locale, la scurt timp de la producerea tragediei în locul cu pricina a sosit și familia victimei. Soția și cei doi copii sunt în stare de șoc. Bărbatul lucra de câțiva ani ca tractorist la Direcția Silvică Vaslui.

Un incident similar s-a produs, în noiembrie anul trecut, în județul Neamț. Un bărbat și fiul său, în vârstă de 16 ani, s-au răsturnat cu tractorul într-o prăpastie. Au fost prinși sub utilajul în care se aflau lemne furate. Cei doi au ajuns la spital.

Adauga un comentariu