Eveniment-Social

Un angajat de la o firma privata, director la Spitalul de Neurochirurgie din Iasi

Publicat: 16 mart. 2017
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Un angajat de la o firma privata director la Spitalul de Neurochirurgie din Iasi
1
Unul dintre posturile de conducere din cadrul Spitalului Prof. Dr. Nicolae Oblu (Neurochirurgie) din Iasi a fost ocupat de o persoana din afara unitatii medicale. De peste 10 ani, functia de director financiar contabil a fost cupata de Ioan Haliga. Acesta a implinit varsta de pensionare si postul a ramas vacant.

Vezi si : Bolnavii de la Neurochirurgie nu vor mai fi trimisi la clinici private pentru un examen RMN. Spitalul va cumpara un aparat nou

Niciun alt angajat din cadrul serviciului administrativ nu a dorit sa ocupe acest post temporar. In luna decembrie a anului trecut, conducerea unitatii medicale a scos la concurs un post de economist. Examenul nu a mai avut loc pentru ca nu s-a inscris nimeni la concurs. In luna februarie, postul de economist a fost scos, din nou, la concurs. De aceasta data, la examen s-a inscris un singur candidat, Ionut Catalin Ursanu.

Acesta a obtinut, la toate probele, punctaj de trece si a obtinut postul de economist. Conducerea Spitalului Prof. Dr. Nicolae Oblu l-a numit director financiar contabil interimar, pe o perioada de 6 luni, pana la organizarea concursului. Inainte de a candida pentru postul de la spital, Ionut Catalin Ursanu a fost angajatul unei firme private din Iasi. 

Vezi si : Nu cedeaza la niciun tratament. Unii dintre bolnavi ajung in pragul nebuniei 

Adauga un comentariu