Economic Local

Un apartament din cartierul Mircea cel Bătrân este scos la vânzare cu un preț mai mic! Are două camere și un balcon

Publicat: 13 iul. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Un apartament din cartierul Mircea cel Bătrân este scos la vânzare cu un preț mai mic Are două camere și un balcon
Executorii judecătorești reiau licitațiile care nu au fost adjudecate

Executorii judecătorești reiau licitația pentru valorificarea unui apartament situat într-un bloc din cartierul Mircea cel Bătrân. Prețul de pornire al procedurii a fost diminuat cu 25 la sută

Executorii judecătorești reiau licitațiile pentru de vânzarea imobilelor deținute de debitori, fiind vorba de cazurile în care la procedură nu s-au prezentat ofertanți. Așadar, pe data de 04.08 2022, este reprogramată procedura pentru vânzarea unui apartament situat în blocul de pe strada Mircea cel Bătrân, nr. 1.

„Somăm pe toți cei care pretind vreun drept asupra imobilului urmărit să-l anunțe pe executorul judecătoresc înaintea datei stabilite pentru vânzare. Invităm pe toți cei care doresc să cumpere imobilul urmărit silit să se prezinte la data, locul și ora stabilite pentru vânzare, având asupra lor cartea de identitate și, până la această dată, să prezinte oferta de cumpărare. Ofertanții trebuie să consemneze o garanție de participare de cel puțin 10 la sută din prețul de pornire al licitației pentru termenul respectiv. Dovada consemnării va fi atașată ofertei de cumpărare ce va cuprinde prețul oferit și condițiile de plată”, se arată în anunțul executorului judecătoresc Bogdan Tufeanu.

Executorii au vândut și proprietatea lui Paul Drobotă, implicat în celebrul dosar „Sex cu minore”.

Un apartament din cartierul Mircea cel Bătrân este scos la vânzare din cauza creditelor

Conform executorului judecătoresc, apartamentul compus din două camere este situat în blocul A1, scara C, etajul 8. Suprafața utilă a imobilului este de  46,68 de metri pătrați, la care se adaugă un balcon cu suprafața de 4,43 de metri pătrați. Proprietatea este deținută de Radu Adam și Smaranda Costescu, fostă Adam. Evaluatorii au stabilit un preț de pornire de 230.348 de lei, aproape 46.000 de euro. Licitația este organizată la cererea creditoarei Raiffeisen Bank care are de recuperat creanțele rezultate în urma unui contract de credit încheiat în 2008. Nu în ultimul rând, executorii judecătorești vând și un apartament situat în comuna Valea Lupului, județul Iași, strada Aleea Păun, nr. 7, bloc C4.

Imobilul este compus din 2 camere și are o suprafață utilă de 45,60 de metri pătrați, la care se adaugă un balcon de 4,30 de metri pătrați. Evaluatorii au stabilit un preț de pornire a licitației de 239.642 de lei, aproape 48.000 de euro.

Și proprietatea patroanei de la „Restaurantul American” este scoasă la vânzare

Totodată, în cursul acestei zile, tot la executorul Bogdan Tufeanu, este programată licitația pentru vânzarea bunurilor ce aparțin Mihaelei Botez, patroana de la „Restaurant American”, din comuna Valea Lupului, județul Iași. Licitația este organizată la cererea creditoarei Liela SRL. Executorii au identificat o proprietate ce aparține Mihaelei Botez ce constă într-o vilă cu regimul P+M și un teren cu o suprafață de 727 de metri pătrați, situate în Valea Lupului. Parterul are o suprafață utilă de 133,52 de metri pătrați, în timp ce mansarda apare cu o suprafață utilă de 101,54 de metri pătrați. Mansarda beneficiază și de trei balcoane cu suprafețe cuprinse între 4 și 7 metri pătrați. Evaluatorii au stabilit un preț de pornire de 440.250 de lei, aproape 90.000 de euro. În afacere este implicat și soțul femeii, Liviu Botez. Cei doi sunt nașii de cununie ai lui Costel Rădeanu, patronul restaurantului „La Castel”.

Rămâne de văzut dacă apartamentul din cartierul Mircea cel Bătrân va fi vândut.

Adauga un comentariu