International

Un apropiat al familiei lui Donal Trump, testat pozitiv cu SARS-CoV-2

Publicat: 09 mai 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Un apropiat al familiei lui Donal Trump testat pozitiv cu SARS-CoV-2

O asistentă personală a „primei fiice a Americii”, Ivanka Trump, este infectată cu coronavirus, informează vineri presa din SUA, preluată de Xinhua.

Citând o sursă anonimă, CNN afirmă că asistentă, angajată personală a fiicei preşedintelui Donald Trump, nu a mai intrat în contact cu Ivanka Trump de câteva săptămâni. Ivanka şi soţul ei Jared Kushner – ambii având funcţii de consilieri ai preşedintelui Statelor Unite – au fost testaţi pentru coronavirus, iar rezultatele au fost negative, menţionează Xinhua.

Tot vineri, s-a confirmat că este contaminată cu coronavirus Katie Miller, purtătoarea de cuvânt a vicepreşedintelui Mike Pence. Acesta fusese testat joi, odată cu preşedintele Trump, şi nu era infectat.

Donald Trump a susţinut vineri că nu este îngrijorat, dar a adăugat că va fi testat zilnic şi că la Casa Albă s-au luat „măsuri ferme de precauţie”. Secretară de presă a Casei Albe, Kayleigh McEnany, a declarat în aceeaşi zi că se acţionează pentru evitarea contaminării personalului preşedinţiei Statelor Unite.

Adauga un comentariu