Sport

Un arbitru a urinat la mijlocul terenului, chiar înainte să fluiere debutul partidei – VIDEO

Publicat: 13 mart. 2021
Arbitrul Denis da Silva Ribeiro Serafim a urinat pe teren

Un arbitru din Brazilia nu s-a mai putut abține și a urinat la mijlocul terenului, chiar înainte de debutul unei partide!

Scena halucinantă s-a consumat la partida din Cupă, dintre Boavista şi Goias (3-1). Arbitrul Denis da Silva Ribeiro Serafim, 35 de ani, nu s-a mai putut ține și urinat la mijlocul terenului, chiar înainte să fluiere startul partidei. Pe teren se afla și o femeie arbitru.

Nu a mai avut timp să meargă la toaletă

Se pare că arbitrul nu a mai avut timp să meargă la toaletă, iar și mai stânjenitor este faptul că din delegația acestuia făcea parte și o femeie.

Cel mai probabil, arbitrul a crezut că momentul va trece neobservat, însă, din păcate, scena a fost filmată și s-a viralizat foarte repede.

Nu este pentru prima dată când un arbitru urinează pe teren.

Arbitrul ultimei finale de Champions League dintre Barca si Manchester, Massimo Busacca a fost invitat de Federatia din Qatar să arbitreze meciul dintre Al-Gharrafa si Al-Khor, partida transmisa in premiera de televiziunea Al Jazeera Sport.

Busacca a fost protagonistul unui incident pe cât de jenant, pe atât de grav. In timpul reprizei a doua a meciului, elvețianul a profitat de pauza executării unui corner pentru a URINA chiar pe teren. Isprava centralului a fost surprinsă de camerele televiziunii din Qatar, după care a ajuns pe You Tube.

Imaginile au făcut senzație și în Brazilia, unde sute de mii de oameni îl urmăreau pe Juninho Pernambucano, fostul jucător al lui Lyon, care s-a transferat la Al-Gharrafa. Comentatorul Al Jazeera a explicat că incidentul a fost cenzurat întrucât reprezintă un gest reprobabil și rușinos.

Suspendat 6 etape pentru că a urinat pe teren

Un fotbalist nord-irlandez a fost suspendat șase partide pentru că a urinat pe teren în timpul unui meci din Cupa Irlandei de Nord, desfășurat în iulie pe stadionul Windsor Park din Belfast între Coleraine și Ballymena United.

Eoin Bradley, de origine catolică, a fost nevoit să răspundă, destul de discret, nevoilor fiziologice înainte de prelungirea semifinalei acelui turneu și, pe lângă pedeapsa impusă de Federație, a primit atacuri dure pe rețelele sociale de la fani care consideră că a „profanat” un „templu” al fotbalului nord-irlandez, în mare parte protestant.

Eliminat pentru gestul făcut

În 2017, Max Crocombe, portarul formaţiei Salford City, din liga a şasea a Angliei, a fost eliminat în minutul 86 al partidei cu Bradford PA dintr-un motiv cel puţin inedit.

Portarul de 24 de ani a fost trimis la cabine de arbitrul partidei, după ce a fost surprins urinând la marginea gazonului. Mai mult, unul dintre spectatori a depus o plângere la poliţie împotriva portarului.

„Stewardul i-a spus de două ori să nu facă asta, dar el nu a ascultat şi a urinat. A mers lângă una dintre tribune, din ce înţeleg. Nu am văzut momentul, dar arbitrul l-a eliminat din acest motiv, după ce a fost atenţionat de tuşier”, a declarat Colin Barker, un oficial al formaţiei Bradford.

Incidentul a fost relatat inclusiv pe pagina de Twitter a clubului gazdă.

 

Comentarii
Adauga un comentariu