Actualitate

Un autoturism a explodat în Capitală. Medicii acordă îngrijiri medicale mai multor persoane – FOTO

Publicat: 24 iun. 2021
Unul dintre bărbați, de 54 de ani, are arsuri pe 70% din corp, iar celălalt, în vârstă de 43 de ani, are arsuri pe căile respiratorii și pe 55% din suprafața corporală

O mașină a explodat în București. Sunt două victime. O mașină a explodat în București, lângă o benzinărie. Se pare că explozia nu a fost urmată de incendiu. Ar fi fost provocată de o butelie de gaz, amplasată în portbagajul mașinii, deci un sistem GPL, conform Digi24. Sursa citată a anunțat că sunt două victime, una dintre ele fiind în stare gravă: ar fi resuscitată chiar în aceste momente, în urma exploziei. Cea de-a doua victimă ar fi în stare stabilă.

Unul din cei doi tineri aflați în mașina care a explodat în Capitală a decedat

Unul dintre tinerii aflați în stare gravă după ce mașina în care se afla a explodat, joi, în Sectorul 6 al Capitalei, a murit. Celălalt a fost dus la Spitalul Universitar, conform Mediafax.

Potrivit ISU București – Ilfov, tânărul care a fost găsit în stare de inconștiență în urma exploziei a decedat. Cel de al doilea a fost transportat la Spitalul Universitar în stare stabilă.

Cei doi tineri se aflau într-o mașină care staționa pe strada Brașov din Capitală, când autoturismul a explodat. Explozia a avut loc din cauza unei butelii aflate în mașină.

Explozia nu a fost urmată de incendiu.

Ca urmare a exploziei, mașina are geamurile sparte și a suferit deformări.

Poliția Capitalei susține că din primele date se conturează ipoteza că o butelie aflată în autoturism a făcut explozie.

Comentarii
Adauga un comentariu