Eveniment-Social

Un autoturism parcat pe contrasens a stârnit revolta ieșenilor! Mașina de gunoi nu poate intra pe stradă

Publicat: 20 apr. 2021

În aceste momente, un autoturism parcat pe contrasens a generat o situaţie tensionată. Vorbim despre un autoturism marca Dacia care este parcat în zona restaurantului Mamma mia.

De câteva minute bune, atât cei cu mașina de gunoi cât și şoferii revoltaţi că întreaga zonă este blocată îl caută, fără succes, pe șofer.

 

UPDATE: Pentru că nu au identificat proprietarul autoturismului, mașina care se ocupă cu ridicatul gunoiului din zonă a fost nevoită să plece.

Comentarii
  • Poliția are numărul așa că proprietarul mașinii poate fi identificat și amendat usturător. Așteptăm continuarea articolului în care să ni se precizeze ce măsuri s-au luat de către autoritățile responsabile pentru a tăia elanul nesimțiților care tratează fără discernământ orice colț de stradă ca pe o parcare bună pentru mașina lor, fără să le pese că blochează accesul altora…

  • Politia NU are numere de telefon in baza de date ! Politia NU poate amenda pe un conducator auto care nu este la masina ……E logic ! Cel care va fi amendat in lipsa , face contestatie, si invoca faptul ca nu el era la volan……ci X sau Y….si pe buna dreptate…de ce sa fie amendat el ? Sau declara ca a imprumutat masina unui prieten basarabean pe care-l cheama Serioja……si el a parcat-o aiurea ! Si gata !

  • Rotile se blocheaza doar pana la ora 16 , dupa aceasta ora se ridica dispozitivul de blocare de pe masina !!!!! Deci..pur si simplu nu vii la masina decat dupa ora 16 ….si gata !

  • Doar poliția rutieră poate emite adresă proprietarului pentru a indica numele persoanei care a staționat în locul respectiv, astfel nu scapă nesancționat.

Adauga un comentariu