National

Un băieţel de 6 ani a fost găsit înecat într-un râu din Chisindia, judeţul Arad

Publicat: 03 oct. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Un băieţel de 6 ani a fost găsit înecat într-un râu din Chisindia judeţul Arad
Polițiștii continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate cauzele care au dus la producerea tragediei

Un băiețel de doar 6 anișori, a fost găsit înecat într-un râu din localitatea Chisindia, județul Arad. Micuţul, care fusese dat dispărut duminică seară, 2 octombrie, în jurul orei 19.00, a fost găsit mort, înecat în albia apei.

Copilașul locuia doar împreună cu bunica lui.

Un băieţel de 6 ani a fost găsit înecat

Băieţelul a fost găsit înecat la numai 30 de minute de la sesizare. Micuţul, care era crescut doar de bunică, a fost găsit fără suflare în albia unui afluent al râului Crișul Alb. Medicii de pe ambulanță ce au ajuns de urgenţă la faţa locului, au încercat din răsputeri să-l readucă pe micuț la viață, însă efortul lor a fost în zadar, fiind pronunțat decesul.

„În seara zilei de 2 octombrie, în jurul orei 19:00, polițiștii orașului Sebiș au fost sesizați prin 112 despre dispariția unui băiețel de 6 ani, din Chisindia. De îndată a fost constituită echipa operativă și au pornit căutările, împreună cu mai mulți cetățeni din localitate.

După aproximativ 30 de minute de la sesizare, în spatele unui imobil, în albia râului din localitate, în apă, a fost găsit trupul neînsuflețit al copilașului. Echipajul de pe ambulanță a efectuat manevrele de resuscitare, dar fără rezultat. Trupul neînsuflețit urmează a fi transportat la S.J.M.L., în vederea efectuării autopsiei”, au transmis reprezentanții IPJ Arad.

În acest caz, polițiștii continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate cauzele care au dus la producerea tragediei.

De asemenea, și un copil de 12 ani a murit înecat, duminică, 15 mai, într-un canal de irigaţii din localitatea Cetate din județul Dolj. După trei ore de căutări continue, copilul a fost găsit, însă nu răspuns manevrelor de resusicitare, fiind declarat decedat.

Tragedie într-o familie din județul Timiș

Într-un șir de idei asemănător, amintim de un caz prezentat lunile trecute în Cotidianul BZI, în care un bărbat şi o femeie care au intrat la scăldat în apele râului Timiș, au fost găsiți fără viață de către scafandri. Cei doi aveau împreună doi copii, respectiv de 10 ani şi 11 ani.

La dat de 26 iunie, în jurul orei 14:00, polițiștii municipiului Lugoj au fost sesizați prin apel la numărul unic de urgență 112 cu privire la faptul că în localitatea Coșteiu din județul Timiș, un bărbat și o femeie ar fi intrat în râul Timiș, fără a mai ieși la suprafață. Ajunși la fața locului, polițiștii au constatat că cele sesizate se confirmă,iar în urma verificărilor efectuate a reieșit faptul că un bărbat de 39 de ani și o femeie se 34 de ani ar fi intrat în apele râului Timiș pentru a se răcori și nu au mai ieșit la mal.

La fața locului au ajuns de urgență mai multe echipaje de poliție, pompieri, scafandri, 2 ambulante și un elicopter SMURD, fiind efectuate căutări în vederea găsirii celor două persoane.

Barbatul si femeia, de loc din Tipari, erau însoţiţi de câţiva prieteni, dar şi de mai mulţi copii cu care au ieşit la grătar.

„În urma activităților de căutare desfășurate, scafandrii au găsit trupurile celor două persoane în proximitatea locului unde au intrat în apă. Din nefericire, acestea nu prezintă semne vitale. A fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă”, au transmis reprezentanții IPJ Timiș.

De data aceasta însă, un băieţel de 6 ani a fost găsit înecat într-un râu din Chisindia, judeţul Arad.

Adauga un comentariu