International

Un bărbat a ajuns la închisoare pentru crimă, după ce a câștigat la loterie

Publicat: 24 iul. 2020

Un bărbat din Carolina de Nord, care a câștigat la loterie 10 milioane de dolari în urmă cu trei ani, este acum acuzat că a ucis o femeie a cărei cadavru a fost găsit într-o cameră de hotel.

 

Michael Todd Hill (foto), de 52 de ani, din Leland, a fost arestat săptămâna aceasta, la o zi după ce cadavrul unei tinere de 23 de ani, Keonna Graham, a fost descoperit, potrivit People.

Hill, care a câștigat marele premiu la o tragere loto din august 2017, s-a cazat, duminică, singur la hotel respectiv. Niciun angajat nu a văzut-o pe tânăra ucisă. O menajeră i-a descoperit cadavrul luni, după ce bărbatul a eliberat camera.

 

Keonna Graham, gardian la o închisoare din Burgaw

Graham a fost angajată pe post de gardian la o închisoare din Burgaw, Carolina de Nord, iar înainte de asta a lucrat cu persoane cu dizabilități într-un centru local de reabilitare. O rudă a spus despre ea că a fost o persoană generoasă și aventuroasă.

Hill a cumpărat lozul răzuibil câștigător de la o benzinărie locală, iar angajații spun că era o persoană agreabilă. După ce a câștigat marele premiu, s-a întors la benzinărie și i-a oferit femeii care i-a vândut lozul câștigător 2.000 de dolari.

Bărbatul este acum în spatele gratiilor.

Adauga un comentariu