National

Un bărbat a ajuns la psihiatrie după ce a distrus mai multe mașini

Publicat: 03 dec. 2019

Şapte autoturisme parcate în zona centrală a municipiului Arad, pe strada Banu Mărăcine, au fost distruse, marţi dimineaţa, de un bărbat care a folosit gantere şi pietre. El a fost preluat de poliţişti şi dus la un spital de psihiatrie. Incidentul a fost semnalat în jurul orei 4:30, iar la faţa locului s-au deplasat mai mulţi poliţişti.

„Un bărbat de 35 de ani din Arad ar fi distrus, folosindu-se de două gantere şi pietre, şapte autoturisme. Printre acestea era şi al său. Până în prezent, trei persoane vătămate au formulat plângere prealabilă, urmând ca poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale sa îi identifice şi pe ceilalţi proprietari”, a declarat Adina Aconstantinesei, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad.

Suspectul, aflat în stare de agitaţie, a fost preluat de poliţişti şi dus la un spital de psihiatrie. Deocamdată nu se cunosc motivele pentru care bărbatul a comis fapta. El urmează să fie audiat când medicii vor stabili că acest lucru este posibil. Cercetările sunt continuate pentru infracţiunea de distrugere.loading...

Adauga un comentariu