National

Un bărbat a fost împuşcat în cap cu un pistol airsoft. Făptaşul, reţinut în Constanța

Publicat: 12 sept. 2020
Bărbat reținut după ce a împușcat o persoană

Un tânăr în vârstă de 19 ani, din Constanța, a fost reținut de mascați, după o intervenție în forță. Tânărul este acuzat că, în urmă cu o săptămână, după un scandal pe o stradă din centrul orașului, a împușcat un bărbat în cap cu un pistol cu bile, de tip airsoft.

Mai mult, același tânăr este acuzat că a tâlhărit o femeie în urma unui conflict între mai multe persoane izbucnit într-un imobil din oraș. Concret, tânărul a profitat de scandal pentru a-i fura cerceii.

Un bărbat a fost împuşcat în cap cu un pistol airsoft

Astăzi, tânărul a fost prins pe strada Cuza Vodă din Constanța și avea asupra lui un cuțit. El s-a opus reținerii, motiv pentru care polițiștii i-au chemat în ajutor pe luptătorii Serviciului pentru Acțiuni Special, care au reușit să îl pună la pământ și să îl încătușeze.

„Urmare a cercetărilor într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe, tulburarea ordinii și liniștii publice și amenințare, polițiști de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Constanța au identificat un tânăr, de 19 ani, bănuit de comiterea faptelor.

Astfel, la data 5 septembrie a.c., acesta a amenințat cu acte de violență două persoane în timp ce se aflau pe strada Ștefan cel Mare, trăgând asupra uneia dintre acestea cu un pistol cu bâle și provocându-i leziuni traumatice și tulburând ordinea și liniștea publică.

Tânăr înarmat cu un cuțit, pus la pământ de mascați, în Constanța

În cursul zilei de astăzi, agresorul a fost depistat pe strada Cuza Vodă din municipiul Constanța. Dat fiind faptul că acesta avea asupra sa un obiect tăietor și s-a opus reținerii, a fost necesară intervenția polițiștilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale.

Totodată, în sarcina persoanei în cauză, polițiștii au reținut săvârșirea infracțiunii de tâlhărie, faptă comisă la data de 11 septembrie a.c., în incinta unui imobil din municipiul Constanța, unde acesta ar fi smuls, prin violență, cerceii unei femei, ca urmare a unui conflict spontan între mai multe persoane.

În urma administrării probatoriului în cauză, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al I.P.J. , urmând ca în cursul zilei de mâine să fie prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă”, se arată într-un comunicat al IPJ Constanța.

Poliţiştii au împuşcat un hoţ de lemne după ce i-a ameninţat cu sabia

Întâmplări reprobabile într-o pădure din Gorj. Un hoţ de lemne care i-a ameninţat cu sabia pe oamenii legii a fost împuşcat de aceştia. Întâmplarea a avut loc mai exact în comună Peştişani, pe un câmp. Poliţiştii din Târgu Jiu au fost sesizaţi printr-un telefon despre faptul că un bărbat se afla în zonă şi deţine o puşcă de vânătoare dar şi o sabie.

Poliţiştii au fost sesizaţi de existenţa unui bărbat în comună Peştişani care avea asupra lui o sabie şi o puşcă de vânătoare. Prezenţi la faţa locului, poliţiştii împreună cu paznicul de vânătoare, l-au găsit pe individ în pădure. În pofida numeroaselor rugăminţi şi somări făcute de oamenii legii, bărbatul nu a dorit să arunce sabia din mână. A fost somat de oamenii legii, dar bărbatul a devenit din ce în ce mai violent chiar trecând la ameninţări la adresa organelor legii. Dupa ce oamenii legii au tras două focuri de armă în plan vertical, oamenii legii l-au împuşcat pe hoţul de lemne în picior.

La faţa locului a intervenit o ambulanţă care l-a transportat pe bărbatul în vârstă de 44 de ani, la cel mai apropriat spital. În consecinţă s-a întocmit un dosar penal pentru ultraj şi ameninţare. Parchetul de pe lângă Judecătoria Municipiului Târgu Jiu a preluat ancheta. Totuşi, unele surse afirma faptul că individul este un hoţ de lemne dar şi că asupra lui nu s-a găsit nicio armă de foc.

Comentarii
  • Eu stiu pe unu care tot așea și-a tras- o în scăfârlie, da’ ăla era milionar, soț (mai ales) și tată. am uitat ceva? Da. Era și fiu, da’ nu locuia acolo.

Adauga un comentariu