Local

Un bărbat a fost împușcat la Iași. Polițiștii au tras mai multe focuri de armă, iar un glonț l-a nimerit – EXCLUSIV, FOTO/VIDEO, UPDATE

Publicat: 22 mai 2024
_____ Vizualizări 15 Comentarii
Un bărbat a fost împușcat la Iași. Polițiștii au tras mai multe focuri de armă iar un glonț l-a nimerit - EXCLUSIV FOTOVIDEO UPDATE
Incident șocant la Iași

În urmă cu puțin timp a avut loc un incident șcant la Iași. Din primele informații obținute de reporterii BZI, un bărbat a fost împușcat de polițiști în urma unui conflict desfășurat în localitatea Valea Adâncă, comuna Miroslava.

UPDATE 4: Prof. dr. Diana Cimpoeșu, șef UPU-SMURD Iași, detalii cu privire la starea bărbatului împușcat.

„Plagă împușcată genunchi. Stabil hemodinamic și respirator, va fi internat și operat. Prognostic bun”, a declarat prof. dr. Diana Cimpoeșu, șef UPU-SMURD Iași.

UPDATE 3: Inspectoratul de Poliție Județean Iași, detalii cu privire la incident.

„La data de 22 mai a.c., poliția a fost sesizată de către un bărbat domiciliat în Anglia cu privire la faptul că a fost anunțat de vecinii săi din comuna Miroslava ca nu au mai văzut-o la domiciliu pe mama sa, care locuiește cu fratele apelantului.

În urma verificărilor efectuate de polițiști, la domiciliul femeii din comuna Miroslava, a fost identificat fiul acesteia, care la vederea polițiștilor i-ar fi atacat cu un topor.

În acel moment, polițiștii l-au somat să renunțe la comportamentul agresiv, însă nu s-a conformat, motiv pentru care au fost executate focuri de avertisment cu arma din dotare.

Bărbatul a fost rănit în zona membrului inferior și imobilizat de polițiști.

Niciunul dintre polițiști nu a suferit leziuni în urma intervenției. De asemenea, bărbatul rănit a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

Se fac cercetări pentru stabilirea întregii situații de fapt și luarea măsurilor legale care se impun.

Totodată, sunt efectuate verificări în vederea identificării femeii”, transmite IPJ Iași.

UPDATE 2: În zonă se efectuau lucrări pentru canalizare – apă. Se pare că bărbatul s-a luat la ceartă cu muncitorii. Ulterior a fost chemată poliția. Bărbatul a început să fie agresiv și agenții de poliție au tras focuri de armă în plan vertical. Acesta a continuat să fie recalcitrant, moment în care a fost împușcat. De asemenea, bărbatul în cauză a fost transportat la spital în stare stabilă.

UPDATE 1: Bărbatul a fost transportat la spital. A pierdut o cantitate importantă de sânge.

Din cauza că bărbatul era recalcitrant, au fost trase mai multe focuri de armă de către agenși, unul dintre acestea nimerindu-l în coapsa stângă.

Reprezentantii IPJ Iasi au confirmat incidentul dar nu au oferit mai multe detalii pana in acest moment.

Știre în curs de actualizare!

Comentarii
  • Oare de ce nu ar trebui sa-l atinga glontul pe agarici?Dar chiar toti nu mai avem respect pentru nimic si nimeni,suntem smardoi toti?Oare s-a ajuns in era talibanismului?

  • Unul din AVPS ( fost ) are treaba cu Florea si Cazacu. Ori e unul care a fost exclus, ori e unul care i-a fost anulat dreptul. :)) Si a gasit locul unde sa se manifeste.

  • Un glont din cate trase? Inainte dadeau vina pe pistoalele Carpati, care trageau precum pistoalele cu apa. Dar acum?

  • Va dați seama?! Cât a fost incidentul de ș’cant?! Exact cum scrie în titlu. Eu sunt Vafile, și-mi place de Ion. Că și el este oameni. Oarecum.

  • Cine a scria acest articol ar trebui sa mai învețe sa scrie!cat de acest cetățean, nu pot spune nimic pt ca nu îl cunosc!Dar este moral ce a făcut?

  • Deci noi societatea, să înțelegem de la voi presa că aplicarea legii deja este dusă la rangul de ilegalitate, de pericol, de ,,doamne ferește, cum să faci așa ceva?!”, de șocant cum ați vrut voi să scrieți de fapt dar ați scris pe dos (șcant). Asta e marea problemă la noi în țară, aplicabilitatea legii.

  • Adevarul e ca ne-au disperat astia cu sapaturile si praful creat, strazile blocate abuziv pe care nu pot circula locuitorii din zona si au distrus tot asfaltul turnat pana acum dar si strazile pietruite, etc in Valea Adanca, avand de castigat potul cel mare inainte de alegeri.

    Creeaza doar disconfort decat confort, dar asa a ales sa fie onor Primaria de aici, pentru ca de la proximile alegeri nu a facut absolut nimic, acum s-a trezit asa deodata.

    Iar muncitorii nu sunt supravegheati de sefi si fac ce vor, vorbesc urat, nu masrcheaza un traseu de iesire din zona, de pe strazile unde ei lucreaza si oamenii se tot invart pe strazile distruse ca sa poata iesi din zona catre oras.

    O intreaga bulibaseala, o prostie si e si normal ca oamenii sa fie stresati, suparati si tulburati.

    Firma care presteaza e vinovata de tot haosul creat si cu acordul Primariei, neinteresandu-i de confortul si normalitatea propriilor cetateni.

    RUSINE !!!!!!!

Adauga un comentariu