National

Un bărbat a fost răpit din parcarea subterană a blocului, polițiștii au intervenit de urgență

Publicat: 02 mai 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Un bărbat a fost răpit din parcarea subterană a blocului polițiștii au intervenit de urgență
Un bărbat a fost răpit din parcarea subterană a blocului, polițiștii au intervenit de urgență

Un bărbat care ar fi fost băgat cu forța într-o autoutilitară, la un complex rezidențial din Sectorul 1, a fost găsit de polițiști pe o stradă, fiind transportat la spital. Polițiștii îi caută pe autori.

Poliția Capitalei a fost sesizată, joi, de către un agent de pază al unui complex de locuințe din Sectorul 1, despre faptul că un bărbat ar fi fost introdus într-o autoutilitară, împotriva voinței sale.

„La data de 2 mai 2024, Poliția Capitalei – Secția 2 a fost sesizată, de către un agent de pază al unui complex de locuințe din Sectorul 1, despre faptul că un bărbat ar fi fost introdus într-o autoutilitară, împotriva voinței sale.

Victima a fost găsită pe stradă și a ajuns la spital

La fața locului s-au deplasat de urgență polițiștii secției menționate, care au demarat verificările, în vederea depistării autovehiculului în cauză.

În urma activităților specifice, la scurt timp, victima, un bărbat în vârstă de aproximativ 33 de ani, a fost găsită de către polițiști din cadrul Secției 6, pe o stradă din Sectorul 1.

Un echipaj de prim-ajutor i-a acordat acestuia îngrijiri medicale, fiind transportat la spital pentru investigații suplimentare.

De asemenea, autoutilitara a fost identificată în proximitatea locului unde a fost găsită victima.

În acest moment sunt efectuate investigații, împreună cu polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Sector 1, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lipsire de libertate în mod ilegal, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, în vederea depistării autorilor”, precizează Poliția Capitalei.

Un bărbat din Capitală a furat o mașină în valoare de 60.000 de euro

Un bărbat din Capitală a fost reținut de polițiști, la scurt timp după ce ar fi furat o mașină marca Toyota, în valoare de 60.000 de euro, dintr-o parcare subterană.

„Ca urmare a măsurilor de investigație întreprinse de polițiști, automobilul a fost depistat în apropierea raionului Strășeni, accidentat, totodată fiind identificată și persoana care a sustras mijlocul de transport.

Acesta s-a dovedit a fi un tânăr de 23 de ani din Capitală, anterior cercetat penal pentru diverse infracțiuni.

Pe caz a fost pornită o cauză penală pentru jaf, iar tânărul a fost arestat pentru 30 de zile. Conform legii penale, persoana vinovată de asemenea infracțiune riscă închisoare de la 5 la 7 ani”, comunică oamenii legii.

Adauga un comentariu