National

Un bărbat a fost reținut după ce a încălcat un ordin de protecție

Publicat: 10 oct. 2019

Poliţişti din cadrul Poliţiei municipiului Vaslui, Biroul de Ordine Publică, au reţinut un bărbat în vârstă de 53 ani. Vasluianul a încălcat un ordin de protecţie provizoriu emis pe numele său.

„Reprezentanţii Poliţiei municipiului Vaslui au fost sesizaţi, de către o femeie în vârstă de 51 ani, din municipiul Vaslui, cu privire la faptul că un bărbat de 53 de ani a încălcat un ordin de protecţie emis de Judecătoria Vaslui. Din verificările efectuate, poliţiştii au stabilit că, în cursul lunii august, Judecătoria Vaslui a emis un ordin de protecţie pe numele bărbatului în cauză. Prevederile ordinului de protecţie au fost încălcate în mod repetat. Ultima dată în ziua de 9 octombrie, când persoana bănuită s-a deplasat la locuinţa persoanei vătămate. Bărbatul avea cunoştinţă despre obligaţiile stabilite de instanţa de judecată, prin care era obligat să păstreze o distanţă minimă de 100 de metri faţă de vătămată şi locuinţa acesteia. Acesta a încălcat cu bună ştiinţă ordinul de protecţie. „, se arată într-un comunicat de presă transmis de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Vaslui.

În urma probatoriului administrat, poliţiştii l-au reţinut pe bărbat pentru o perioadă de 24 ore. Acesta urmează să fie prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Vaslui, cu propunere de arestare preventivă.loading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit