Local

Un bărbat a furat din cutia milei de la Mănăstirea Hadâmbu ! A uitat de toate cele sfinte când a văzut banii – UPDATE/ FOTO,VIDEO

Publicat: 30 iun. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Un bărbat a furat din cutia milei de la  Mănăstirea Hadâmbu din Iaşi. Acesta a uitat de toate lucrurile creştineşti când a văzut lucrurile lumeşti. Conform oamenilor legii, bărbatul a fost reţinut. Mai multe imagini au fost ditribuite pe rețelele de socializare. În acestea se poate vedea cum bărbatul sustrage o sumă de bani din lăcașul de cult și se face imediat nevăzut. Cine îl recunoaște este rugat să apeleze autoritățile.

UPDATE: Persoana bănuită de comiterea furtului din cutia milei a fost reținută de polițiștii postului de poliție Ciurea și urmează a fi introdusă în Arestul IPJ Iași.

Un bărbat a furat din cutia milei de la o mănăstire, iar clipul a ajuns viral pe reţelele desocializare

Un bărbat din Iași era căutat după ce a furat din cutia milei de la Mănăstirea Hadâmbu. Mai multe imagini au fost ditribuite pe rețelele de socializare. În acestea se poate vedea cum bărbatul sustrage o sumă de bani din lăcașul de cult și se face imediat nevăzut.

„Acesta este individul care a furat banii din cutia milei de la Mănăstirea Hadambu, vă rog să daţi un share poate îl facem „cunoscut”…Trebuie să fii în curaj mare să furi dintr-o mănăstire în care se afla o icoană făcătoare de minuni!!!”, se arată în mesajul postat de un internaut.

Bărbatul care a furat din cutia milei a fost identificat

Conform oamenilor legii, un apel la numărul unic de urgenţă 112, anunţa faptul că la o mănăstire din Iaşi a fost furată o sumă de bani. Oamenii legii de la Secţia de Poliţie Ciurea s-au deplasat la faţa locului şi au început o anchetă. În cele din urmă, judecând după imaginile suprinse de camerele video, hoţul a fost identificat şi dus la secţie

” Poliţiştii postului de poliţie Ciurea au fost sesizaţi de către reprezentanţii unei unităţi de cult despre faptul că din cutia milei a dispărut întreaga suma de bani. În cauză, oamenii legii au făcut cercetări şi au identificat o persoană bănuită de comiterea infracţiunii. În aceste momente s-a întocmit un dosar penal pentru furt calificat. Cercetările continuă.” au menţionat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Iaşi. FOTO AICI

Un poliţist din Iaşi aflat în timpul liber a urmărit în trafic un şofer care conducea un autoturism furat

Un poliţist din Iaşi aflat în timpul liber a urmărit în trafic un şofer care conducea un autoturism furat, Ionuț Pușcașu, agent principal în cadrul Postului de Poliție Miroslava se afla în trafic, în timpul liber când a observat o maşină despre care ştia că este furată cu puţin timp în urmă.

Poliţistul a întors maşina şi a plecat în urmărirea autovehiculului despre care se credea că este furat. Şoferul prins asupra faptului împlinit avea dreptul de conducere suspendat.

Pe 29 iunie a.c., în jurul orei 17, agentul principal de poliție Ionuț Pușcașu, aflat în timpul liber, se deplasa cu autoturismul personal către municipiul Iași, când din sens opus a observat un autoturism despre care știa că figura ca fiind sustras în urmă cu puțin timp.

Astfel, polițistul, care tocmai îți încheiase serviciul, a întors autoturismul și a procedat la urmărirea autovehiculului în cauză,anunțând dispeceratul Poliție a Municipiului Iași,pentru oprirea autoturismului și identificarea conducătorului auto de către un echipaj cu o autospecială de poliție. DETALII AICI

Adauga un comentariu