Cancan

Un bărbat a intrat la închisoare din cauza Andreei Esca. Care a fost motivul

Publicat: 02 dec. 2020
Andreea Esca intr-o rochie galbena pe canapea
Un bărbat a intrat la închisoare din cauza Andreei Esca.

Un bărbat a intrat la închisoare din cauza Andreei Esca. Angajat la o bancă din Suceava, acesta a primit o amendă de 5.000 de lei și a fost condamnat la un an în spatele gratiilor. Motivul pentru care acum are de suferit este acela că ar fi încercat să facă public salariul vedetei PRO TV.

De-a lungul timpului, în mediul online, au fost vehiculate fel de fel de sume colosale pe care le-ar fi încasat prezentatoarea TV.

Un bărbat a intrat la închisoare din cauza Andreei Esca

Pe numele său Ciprian Ionuț Enciu a încercat să intre în contact cu mai multe ziare din București și le-a spus că o să divulge salariul Andree Esca. În schimbul acestui lucru el cerea 500 de euro. Din nefericire pentru el, planul nu a mers cum se aștepta. Reprezentanții publicațiilor pe care acesta le-a contactat, au luat legătura cu cei de la DIICOT, iar în cele din urmă, a fost arestat.

Bărbatul era angajat la o bancă de unde celebra stirista își primea banii. Astfel, acesta a reușit să intre în bazele de date și să afle ce bani primește Esca lunar din partea trustului PRO. Pe lângă amenda de 5.000 de lei, Ciprian a mai trebuit să plătească și 6.000 de lei, bani care au reprezentat cheltuielile de judecată.

Ce spune Andreea Esca despre salariul ei

Un bărbat a intrat la închisoare din cauza Andreei Esca după ce a vrut să îi facă public salariul pe care îl primește de la PRO TV. Cu ceva timp în urmă, stirista a vorbit despre banii pe care îi primește de la celebrul post de televiziune. În cadrul interviului aceasta a menționat faptul că banii nu au fost importanți pentru ea, iar suma pe care o primește consideră că este una suficientă.

„Viața nu are sens fără întrebarea aceasta. Nu pot să vă spun. E că și cum v-aș spune poanta unui banc, este o legendă. Ce pot să vă spun este că am salariul pe care angajatorul meu consideră că trebuie să îl am și bănuiesc că este și rentabil în economia business ului în care activez, astfel încât toată lumea să meargă bine. Nu am fost niciodată preocupată de bani, întotdeauna fac lucrurile cu plăcere și emoție. Nu sunt motivată de partea materială, eu aș putea trăi și cu puțini bani”, a mărturisit știrista, potrivit playtech.ro.

Dan Bittman, atac la Andreea Esca: „Cred că și-a înscenat boala!”

Dan Bittman susține în continuare că virusul SARS-CoV-2 nu este atât de grav precum vor autoritățile să se creadă și că Andreea Esca a mințit în legătură cu nemilosul virus.

„S-au căutat atâtea și atâtea exemple, au vrut să găsească și în lumea sportului, au vrut să găsească și în lumea televiziunii, cum a fost Andreea Esca. Au vrut să găsească la un moment dat chiar și în lumea asta, a noastră, a artiștilor, a cântăreților… Dacă cred că Andreea Esca și-a înscenat boala? Da, cred că da! Cred că nu e nimic adevărat acolo. E părerea mea! E prietenă cu mine, dar… părerea mea e că nu e nimic adevărat.

Am văzut oameni care au trecut prin chestia asta, nu așa se trece și nu așa se revine la știri, veselă și ferice! Eu cred că acolo e un trust care ne sperie zi de zi. Eu nu vreau să mă lupt acum cu PRO TV-ul… Dar în fiecare zi ne toarnă cu picătura dezastre peste dezastre și motive să fim cuminți și să tăcem”, a declarat Dan Bittman la o emisiune online moderată de Mădălin Ionescu.

Adauga un comentariu