National

Un bărbat a lovit cu drujba în cap un bebeluș de 9 luni. Motivul este halucinant

Publicat: 14 feb. 2020

Caz cumplit de violență domestică în localitatea Roșia de Secaș, Blaj. Un bebeluș de 9 luni a ajuns victima stâlpului familiei, în mijlocul unei dispute dintre bărbat și mama copilului. Nervos și sub influența alcoolului, soțul agresiv a lovit copilul cu drujba, după ce în timpul discuției cu soția lui în vârstă de 24 de ani, ar fi început să suspecteze că nu el este tatăl copilului.

Mama bebelușului a fost cea care a sunat la 112 și a cerut ajutor

„Din primele cercetări efectuate de poliţiştii deplasaţi la faţa locului a rezultat că, pe fondul consumului de alcool și al unor discuţii legate de paternitatea copilului, bărbatul ar fi devenit violent și, folosindu-se de un motoferăstrău, l-ar fi lovit pe minor în zona capului. Minorul a fost transportat la spitalul din Blaj, de unde a fost transferat la un spital de pediatrie din Sibiu, pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate”, au transmis reprezentanții IPJ Alba.

Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru violență în familie dar până acum nu au luat o măsură restrictivă împotriva bărbatului, potrivit Agerpres.loading...

Adauga un comentariu