National

Un bărbat a murit în timp ce se afla în carantină, sub pază

Publicat: 04 iun. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Un bărbat a murit în timp ce se afla în carantină sub pază
Un bărbat a murit în timp ce se afla în carantină

Un bărbat a murit în timp ce se afla în carantină, sub pază. Bărbatul în vârstă de 51 de ani fusese mutat în centrul instituționalizat. Acesta încălcase măsura izolării la domiciliu la revenirea din Germania.

Omul nu a ridicat masa, astfel că jandarmii care asigurau paza locației de carantinare au încercat să ia legătura cu acesta. Ca urmare a faptului că nu au reușit să stabilească un contact, forțele de ordine au recurs la intrarea forțată în camera acestuia.

Bărbatul a fost găsit în stare de inconștiență, astfel că s-a efectuat un apel 112. Echipajele medicale care au intervenit la fața locului au constatat decesul acestuia, informează Instituția Prefectului Bistrița-Năsăud.

O echipă formată din polițiști de la Investigații Criminale și Criminalistic efectuează cercetări. Aceștia vor stabili cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul. Totodată, va fi făcută necropsia cadavrului care va stabili cu exactitate cauza decesului.

În comunicat se specifică faptul că bărbatul nu a semnalat autorităților în niciun moment probleme de sănătate, simptomatologie specifică Covid-19 sau alte probleme. Ultima dată când s-a luat legătura cu această persoană a fost în seara de 2 iunie.

Adauga un comentariu