Actualitate

Un bărbat a murit pe loc după ce o stâncă a strivit o maşină aflată în mers, pe Defileul Jiului

Publicat: 02 oct. 2022
Un bărbat a murit pe loc după ce o stâncă a strivit o maşină aflată în mers pe Defileul Jiului
Un bărbat a murit pe loc după ce o stâncă a strivit o maşină aflată în mers, pe Defileul Jiului

Un bărbat a murit pe loc, sub ochii familiei, după ce o stâncă s-a desprins de pe versant şi a strivit maşina pe care acesta o conducea, pe Defileul Jiului.

Salvatorii din cadrul ISU Gorj au fost solicitați să intervină pentru salvarea unor persoane implicate într-un accident în Defileul Jiului.

O bucată de stâncă a căzut de pe versant pe parbrizul unui autoturism care circula pe Defileul Jiului.

„La fața locului s-au deplasat echipaje de pompieri din cadrul Gărzii de Intervenție Bumbești Jiu cu o autospecială de lucru cu apă și spumă și o ambulanță SMURD, două ambulanțe SAJ Gorj, echipaje de pompieri din cadrul ISU Hunedoara cu o autospecială de lucru cu apă și spumă și o ambulanță SMURD și 2 ambulante SAJ Hunedoara, sosite în sprijin. În urma acestui eveniment au rezultat 3 victime: șoferul autoturismului, un bărbat în vârstă de 56 de ani și două femei în vârstă de 60, respectiv 50 de ani”, spun reprezentanții ISU Gorj.

Șoferului i s-au aplicat manevrele de resuscitare, însă, din nefericire, fără rezultat, fiind declarat decedat.

Celelalte două victime au fost preluate de echipajele specializate și li s-au acordat primele îngrijiri medicale la fața locului, însă acestea au refuzat transportul la spital.
Adauga un comentariu