International

Un bărbat „a topit” 114 kilograme după ce a renunţat la un aliment! Azi nimeni nu-l mai recunoaşte

Publicat: 17 apr. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Un bărbat a topit 114 kilograme după ce a renunţat la un aliment Azi nimeni nu-l mai recunoaşte
După ce a renunţat la un aliment, un tânăr a slăbit 114 kilograme şi s-a transformat total

Un bărbat pe nume Jody Bunting a ajuns să cântărească 196 de kilograme şi medicii l-au anunţat că are obezitate morbidă. După ce a renunţat la un aliment, tânărul a slăbit 114 kilograme şi s-a transformat total.

Un englez din Hatton, Derbyshire, a trecut printr-o transformare de zile mari, după ce a ajuns la greutatea de 196 de kilograme.

Stilul de viaţă agitat, oboseala, dorinţa de relaxare sau comoditatea îi poate face pe mulţi să prefere alimentele de tip fast food, gustările nesănătoase sau dulciurile.

Un bărbat a slăbit 114 kilograme după ce a renunţat la un aliment preferat

De cele mai multe ori e mult mai comod să comanzi o porţie de mâncare prin curier, scutind astfel mersul la cumpărături, spălatul vaselor şi timpul petrecut în bucătărie. Totuşi, puţini sunt cei care înţeleg cu adevărat că „afacerea” afectează atât buzunarul, cât şi sănătatea, pe termen lung şi scurt.

După ani întregi de dietă nesănătoasă, bazată pe semipreparate şi o puternică dependenta pentru ciocolată, Jody Bunting a ajuns la incredibila greutate de 196 de kilograme. În fiecare zi, omul ajungea să consume chiar şi 5.000 de calorii, adică dublu faţă de necesarul zilnic recomandat de specialişti.

Medicii i-au făcut o evaluare a stării de sănătate şi au ajuns la concluzia că acesta suferă de obezitate morbidă, o afecţiune ce îi pune viaţa în pericol în orice moment. La un asemenea număr de kilograme, inimă sau alte organe sunt puternic afectate şi pot ceda oricând. Talia omului ajunsese la peste 177 de centimetri diametru, un adevărat semnal de alarmă pentru sănătate.

Jody Bunting obişnuia să consume chiar şi 5.000 de calorii pe zi

Jody Bunting însă a decis într-o zi că îşi doreşte să trăiască şi că a venit momentul să facă un pas important în viaţa sa. Bărbatul din Marea Britanie n-a mai stat pe gânduri şi, primul lucru pe care l-a făcut, a fost acela de-a renunţa la alimentul preferat, de care era nedespărţit în orice zi: ciocolată. Apoi, rând pe rând, alimentele nesănătoase şi pline de grăsimi, calorii şi carbohidraţi au fost înlocuite cu mese sănătoase, bogate în nutrienţi.

Chiar dacă mereu s-a confruntat cu problema kilogramelor în plus, Jody Bunting nu a renunţat şi a continuat cu dietaa şi cu mersul la sală, sătul să caute doar haine 7XL.

Schimbările nu au întârziat să apară şi britanicul a reuşit să ajungă la o greutate normală, după ce a topit 114 kilograme! Azi, acesta este antrenor de fitness şi, la un moment dat, a avut chiar propria sa emisiune dedicată slăbitului. Urmărit de mii de persoane pe pagina sa de Instagram, bărbatul oferă adesea sfaturi despre sport şi dieta, pentru a-i ajuta şi pe alţii să ajungă la greutatea dorită.

Adauga un comentariu