National

Un bărbat a ucis un câine și a rănit altul după ce i-a vânat cu arbaleta

Publicat: 15 dec. 2019

Un bărbat a ucis un câine și a rănit un altul. Acesta i-a vânat cu arbaleta pe străzile orașului Babadag, județul Tulcea. Cruzimea individului, a cărui identitate este încă necunoscută, a fost semnalată pe Facebook de o clinică veterinară din localitate. Localnicii din Babadag au fost martorii unor scene de groază. Un bărbat a ucis un câine și a rănit un altul cu arbaleta pe străzile orașului.

Medicii de la clinica veterinară, care au semnalat cazul pe Facebook, au anunțat că au încercat să salveze câinii după ce aceștia au fost aduși în stare foarte gravă la cabinet de o localnică din Babadag, care i-a găsit într-o baltă de sânge. O femelă care avea trei pui a fost ucisă după ce bărbatul i-a perforat cutia toracică. Puii ei au rămas în cabinetul veterinar. Doctorii au făcut apel la localnici pentru ca aceștia să fie adoptați, după ce au rămas fără mamă.

Al doilea câine a fost stabilizat de doctori după ce săgeata arbaletei i-a perforat traheea. Un al treilea câine, care nu a fost atins de săgeți, a fost dus la cabinet extrem de traumatizat, după cum au observat veterinarii. Aceștia, împreună cu femeia care i-a găsit și i-a transportat la cabinet, au făcut un apel public către comunitate să se mobilizeze pentru a încerca să identifice persoana care a atacat cu cruzime cele trei animale, iar acesta să fie predată poliției.loading...

Adauga un comentariu