National

Un bărbat cu cătușe a evadat din secția de poliție din București

Publicat: 11 apr. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Un bărbat cu cătușe a evadat din secția de poliție din București
Un bărbat cu cătușe a evadat din secția de poliție și a fost găsit după o oră de căutări

În București un bărbat cu cătușe a evadat din secția de poliție, concret, chiar de lângă oamenii legii. Cu toate că era imobilizat, acest lucru nu l-a împiedicat pe tânăr să se sustragă răspunderii penale.

Nu este prima evadare, în urmă cu câteva luni un alt tânăr a evadat din Urziceni și a fost căutat câteva zile la rând. Sătenii din localitate transmiteau, la acel moment, că tânărul îi terorizează și îi agresează.

Un bărbat cu cătușe a evadat din secția de poliție din București

Oamenii legii trebuie să fi trași la răspundere după ce un bărbat care avea cătușe a evadat din secția de poliţie din București. Tânărul care are 19 ani a sărit pe geam. Acesta se afla într-un birou din cadrul Secției 15 de Poliție și era anchetat pentru un presupus furt. În cele din urmă, la o oră după ce a fugit, băiatul a fost prins de către polițiștii din cadrul Secției 16:

La data de 11.04.2022, în jurul orei 11.30, un tânăr de 19 ani, arestat preventiv, a evadat dintr-un birou al Secției 15 Poliție, prin escaladarea unui geam, în timp ce se afla la audieri, într-o cauză de furt calificat, împreună cu apărătorul său. Tânărul avea mâinile încătușate. La scurt timp, după aproximativ o oră, acesta a fost depistat de către polițiști din cadrul Secției 16.

Băiatul este în acest moment anchetat, pe lângă furt calificat și pentru infracțiunea de evadare. Nici oamenii legii sub a căror pază a fugit acesta nu au scăpat. În comunicatul emis de oamenii legii se anunță că structură de control intern a demarat o anchetă pentru a vedea circumstanțele în care a avut loc incidentul.

Mai multe persoane au evadat de lângă polițiști în România

De-a lungul anilor în România s-au mai produs evenimente de acest fel. Mai multe persoane au evadat de lângă poliţişti. Poate cel mai celebru caz din ultimii ani s-a produs în localitatea Urziceni unde un tânăr care se afla în arest a evadat pe geamul unității. Acesta era acuzat de mai multe infracțiuni și oamenii legii l-au căutat zile întregi.

Conform autorităţilor, peste 100 de poliţişti l-au căutat pe adolescentul din Iași care a evadat din arestul Poliţiei Urziceni. Oamenii legii l-au căutat în mai multe localităţi inclusiv în localitatea Gârbovi din Ialomița care se află situată la 10 kilometri de Urziceni.

Ba mai mult, oamenii din comună din care evadase băiatul au declarat în repetate rânduri că acesta le crează probleme, practic îi terorizează. Martorii au povestit că Ștefan Petronel Boancă a agresat mai multe persoane și că le fac viața un calvar. În cele din urmă acesta a fost prins de oamenii legii.

Așadar, bărbatul în cătușe care a evadat din secția din poliție nu este un caz singular în România ultimilor ani.

Adauga un comentariu