National

Un bărbat de 30 de ani din Cluj-Napoca a murit. A căzut în gol de la etajul 4

Publicat: 29 aug. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Un bărbat de 30 de ani din Cluj-Napoca a murit. A căzut în gol de la etajul 4
Un bărbat de 30 de ani din Cluj-Napoca a murit. A căzut în gol de la etajul 4

În această seară, a avut loc un eveniment tragic. Un bărbat de 30 de ani și-a pierdut viața. Din primele informații, se pare că acesta a căzut de la etajul 4 al unui bloc din Cluj-Napoca. Inspectoratul pentru Situații de Urgență Cluj-Napoca a anunțat că pompierii au intervenit luni seara pentru a acorda primul ajutor bărbatului care căzuse, însă totul s-a încheiat tragic.

La fața locului s-a deplasat o autospecială cu modul de descarcerare și un echipaj SMURD, transmite Mediafax.

Medicii care au ajuns la fața locului au constatat că bărbatul, în urma impactului, avea mai multe traumatisme. Acesta a fost găsit în stare de semiconștiență, însă era necooperant. La scurt timp el a intrat în stop cardio-respirator, iar medicii au început manevrele de resuscitare. După mai bine de o oră medicii nu au mai putut face nimic și a fost declarat decesul bărbatului.

Bărbat, lovit mortal de o mașină a pompierilor ISU Vrancea, pe trecerea de pietoni, în Filipești, Bacău

Un lt eveniment tragic a avut loc astăzi. Din primele informații, se pare că un bărbat în vârstă de 49 de ani a fost lovit mortal de o mașină a pompierilor de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență Vrancea, în această seară, în comuna Filipești, județul Bacău.

Astăzi, 29.08.2022, o autospecială din cadrul ISU Vrancea, aflată în misiune, având semnal luminos în funcțiune, în timp ce se deplasa pe DN 2, în comuna Filipești, din direcția Botoșani către Vrancea, a surprins și accidentat mortal un bărbat, de 49 de ani, din județul Neamț, care se angajase în traversarea străzii pe trecerea pentru pietoni.

Conducătorul autospecialei a fost testat cu aparatul etilotest, dar nu se afla sub influența alcoolului.

Polițiștii au deschis un dosar penal, în care efectuează cercetări, sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă. Ancheta este preluată de Parchetul Militar Iași, în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor producerii accidentului rutier.

Adauga un comentariu