National

Un bărbat din Argeș a fost ucis după ce a refuzat avansurile unui tânăr

Publicat: 18 mai 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Un bărbat din Argeș a fost ucis după ce a refuzat avansurile unui tânăr
Victima care a fost ucisă după ce a refuzat avansurile unui tânăr, este un bărbat în vârstă de 30 de ani, din comuna argeșeană Domnești

A fost ucis după ce a refuzat avansurile unui tânăr. Ceartă se pare că ar fi pornit din cauză că victima ar fi refuzat să întrețină relații sexuale cu cel care l-a lovit. Astfel, dintr-un pumn, victima a ajuns în râu. De asemenea, alți doi martori au fugit și ei odată cu cel care l-a lovit.

După efectuarea cercetărilor, tânărul care l-a omorât pe bărbatul de 30 de ani a fost reţinut pentru 24 de ore. Acesta are 19 ani, este din Braşov şi era văcar în comună Domnești, Argeş.

Bărbat din Argeş ucis după ce a refuzat avansurile unui tânăr

Victima care a fost ucisă după ce a refuzat avansurile unui tânăr, este un bărbat în vârstă de 30 de ani, din comuna argeșeană Domnești. Acesta locuia împreună cu tatăl lui și sâmbătă seara, 14 mai, a plecat de acasă. Tânărul a stat într-un bar până la 2 dimineața și a dispărut după ce a plecat de acolo cu alți trei bărbaţi.

Tatăl acestuia nu s-a panicat duminică, când a avazut că nu s-a întors acasă. Dar, luni când a văzut că fiul nu îi dă niciun semn și nu mai răspunde la telefon, s-a hotărât să meargă direct la poliție.

Polițiștii argeşeni au făcute echipe de căutare și au găsit imagini de pe o cameră de supraveghere cu tânărul și cei trei bărbaţi care îl însoțeau. Totodată, pe imaginile video s-a putut observa că aceştia se îndreptau spre malul râului.

Din nefericire, trupul neînsuflețit al victimei a fost găsit la 5 kilometri mai jos de locul în care a fost filmat.

Din primele iformatii, tânărul ar fi fost omorât pentru că ar fi acceptat un singur partener sexual din cei trei adolescenţi cu care a fost în bar. Cel suspectat are 18 ani şi a mărturisit că s-au certat și l-a lovit. Victima a căzut îastfel în apă, dar nimeni nu a cerut ajutor.

Unul dintre tinerii implicaţi în altercaţie are doar 13 ani și este căutat în continuare de anchetatori.

Copil de 10 ani, a murit înecat într-un canal de irigații

Într-o altă ordine de idei, reamintim de tragicul accident a avut loc în după-amiaza zilei de 16 mai, cu puțin timp înainte de ora 17:30, atunci când copilul a intrat în canalul aflat în spatele terenului de fotbal din localitate, la o distanță de aproximativ 100 de metri.

Din nefericire, băiețelul a murit înecat, iar echipajul medical ajuns pe malul canalului putând doar să constate decesul. Trupul neînsuflețit al copilului de 10 ani a fost transportat la Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei. Totodată, polițiștii au deschis, potrivit procedurii, dosar penal pentru ucidere din culpă.

Cu scopul de a da o mână de ajutor, localnicii din Vișani au inițiat o strângere de fonduri pentru ajutorarea familiei celui mic.

„Ieri după-amiază, în jurul orei 17:30, polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Făurei au fost sesizați prin apel 112 cu privire la faptul că un copil s-ar fi înecat în canalul de irigații situat în spatele stadionului de fotbal din localitatea Vișani. La fața locului s-au deplasat polițiști și un echipaj medical care a constatat decesul băiatului, în vârstă de 10 ani, din comună Vișani.

Cadavrul acestuia a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Brăila în vederea efectuării necropsiei. În cauză a fost întocmit dosar penal și se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă”, au declarat cei din cadrul ISU Brăila.

Precizăm că un bărbat din Argeș a fost ucis după ce a refuzat avansurile unui tânăr.

Adauga un comentariu