Actualitate

Un bărbat din Brăila și-a dat lenjeria intimă jos în sala de jocuri, supărat că a pierdut la păcănele. Ce pedeapsă a primit individul 

Publicat: 27 ian. 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Un bărbat din Brăila și-a dat lenjeria intimă jos în sala de jocuri supărat că a pierdut la păcănele. Ce pedeapsă a primit individul 
Brăileanul a distrus patru aparate de jocuri electronice dintr-o singură sala de jocuri, supărat că a pierdut sume mari de bani

 Un bărbat din Brăila a făcut haos într-o sală de jocuri din oraș, supărat că a pierdut la aparate. Situația a devenit de necontrolat când și-a dat chiloții jos, ca o modalitate de protest. Judecătorul nu l-a înțeles și i-a dat 10 luni de închisoare cu suspendare. 

Brăileanul a distrus patru aparate de jocuri electronice dintr-o singură sala de jocuri, supărat că a pierdut sume mari de bani. Totodată, individul a făcut scandal, a aruncat cu scaune și sticle, a jignit angajații, a smuls un cablu din perete și chiar și-a dat jos chiloții. Toate faptele lui s-au petrecut pe parcursul câtorva luni, arată publicația debrăila.ro. 

Individul a fost trimis în judecată pentru patru fapte de distrugere, cinci fapte de tulburarea ordinii și liniștii publice și o faptă de ultraj contra bunelor moravuri. Recent, Judecătoria Brăila l-a condamnat la 10 luni de închisoare cu suspendare. 

În rechizitoriu, procurorii au reținut că faptele s-au petrecut în perioada 10 noiembrie 2022 și 12 martie 2023. 

Pe lângă distrugerile și scandalurile care, paradoxal, au avut loc în aceeași sală de jocuri din municipiul Brăila, bărbatul, în noaptea de 11 spre 12 martie 2023, „şi-a dat jos pantalonii şi chiloții, expunându-şi organele genitale”. 

În aplicarea pedepsei cu suspendarea executării, magistrații Judecătoriei Brăila au luat în considerare faptul că individul a recunoscut săvârșirea faptelor și a achitat prejudiciul creat, respectiv 11.500 de lei. 

„Acţiunile inculpatului, prin care acesta a distrus mai multe aparate de jocuri electronice în prezenţa altor persoane şi s-a manifestat violent, au adus atingere relaţiilor sociale referitoare la liniștea şi ordinea publică, a căror existenţă şi dezvoltare reclamă obligaţia de a nu comite în public fapte care să inducă un sentiment de nesiguranță. Totodată, acțiunile inculpatului, prin care și-a expus organul genital într-un loc public, au adus atingere relațiilor sociale referitoare la ordinea și liniștea publică, a căror existență şi dezvoltare reclamă obligația tuturor persoanelor de a nu desfășura acte de exhibiționism în public” se arată în sentință. 

Inițial, în mai 2023, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, iar apoi a fost cercetat sub control judiciar și, în cele din urmă, trimis în judecată. 

Adauga un comentariu