International

Un bărbat din China a intrat într-o grădiniţă cu un cuţit şi a atacat 16 copii şi doi educatori – VIDEO

Publicat: 28 apr. 2021
Un bărbat ține strâns în mână un cuțit
Un bărbat din China a pătruns în interiorul unei grădiniţe cu un cuţit şi a atacat două cadre didactice şi 16 copii, din care unul a murit

Un bărbat din China a pătruns în interiorul unei grădiniţe cu un cuţit şi a atacat două cadre didactice şi 16 copii. După atacul bărbatului s-a înregistrat un deces, acţiunea a avut loc în oraşul chinez Beiliu. La faţa locului s-a deplasat un echipaj medical și unul de poliţie pentru a-l reţine pe individ.

Oamenii care erau în zonă au imortalizat momentul în care copiii stăteau întinşi pe jos după ce au fost atacaţi de către bărbatul respectiv. Copiii erau în parcul de joacă, iar după evenimentul nefericit o parte din cei 16 încă mai aveau puterea să stea pe propriile picioare.

Ce l-a făcut pe bărbat să atace copiii din acea grădiniţă

Conform presei chineze, atacatorul este un tânăr de 25 de ani, din satul Guannan din regiunea Guangxi, iar după acţiunea sa a fost arestat de către oamenii legii. Bărbatul ar fi recurs la acest gest deoarece se afla într-un divorţ şi fosta soţie lucra la acea grădiniţă.

Autorităţile din Beiliu şi Yulin au făcut un apel disperat la oameni pentru a dona în cel mai scurt timp sânge pentru copiii care au fost atacaţi. În decursul zilei de astăzi s-au format cozi la centrul pentru donare de sânge, imaginile surprinse arătă cât de multe persoane au sărit în ajutorul copiilor.

Iniţial presa locală din Chinea transmitea informaţii de la faţa locului cum că în prima instanță existau doar doi copii care prezentau răni grave, iar între timp unul dintre cei doi copii a decedat. După ce bărbatul a fost dus la audieri s-a aflat şi motivul pentru care a recurs la acest gest.

Trei copii din Neamţ vor rămâne cu traume toată viaţa

Chiar dacă cei 3 copii din judeţul Neamţ nu au trecut printr-un caz cum a fost cel din China, aceștia au trecut prin altfel de orori. Minorii au fost supuși la momente groaznice chiar de către părinţii lor. Aceștia au fost bătuţi, ţinuţi înfometați şi chiar au fost abuzaţi sexual, de către cei cărora ar trebuie să le zică mamă şi tată.

Femeia, în vârstă de 39 de ani, a rămas văduvă şi din fosta căsnicie a rămas cu doi copii, un băiat de 14 ani şi o fată de 8 ani. Femeia şi-a refăcut viaţa cu un bărbat de 47 de ani care şi el era divorţat care avea un băieţel de 3 ani. Cei doi trăiau în concubinaj şi trebuiau să se preocupe de creşterea şi educarea copiilor însă, asta nu s-a întâmplat, aceştia provocându-le traume.

„La data de 13 aprilie 2021, procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătorie Piatra-Neamţ au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de două persoane, o femeie în vârstă de 39 de ani, pentru săvârşirea a 3 infracţiuni de rele tratamente aplicate minorului, viol în formă continuată şi agresiune şi agresiune sexuală în formă continuată şi faţă de concubinul acesteia, în vârstă de 47 de ani, pentru săvârşirea a 3 infracţiuni de rele tratamente aplicate minorului şi agresiune sexuală în formă continuată.

Acuzaţiile privesc fapte comise în perioada 2014-2020, victimele fiind fiul şi fiica inculpatei, respectiv fiul inculpaţilor, faţă de care s-au dispus măsuri de protecţie socială. Organele de cercetare penală s-au sesizat din oficiu în condiţiile în care victima infracţiunii de viol, adică fiul inculpatei a fugit de la domiciliu, poliţia fiind implicată în acţiuni de căutare”, a declarat procurorul Mugurel Darie, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra-Neamţ, potrivit mesagerulneamt.ro.

Comentarii
Adauga un comentariu