National

Un bărbat din Comăneşti şi-a ucis iubita! Oamenii legii au rămas şocaţi de ce au găsit

Publicat: 15 ian. 2020

Momente incredibile într-o localitate din judeţul Bacău. Un bărbat domiciliat în Comăneşti este suspectat că şi-ar fi ucis soţia. În urma unui conflict, bărbatul în vârstă de 55 de ani şi-a ucis fără milă soţia.

Potrivit celor de la Pro Tv, oamenii legii au auzit, în momentul în care se aflau în faţa apartamentului, mai multe zgomote din interior. În urma acestor sunete, oamenii legii au forţat intrarea în locuinţă. Scenele la care au asistat acestea au fost groaznice, femeia stătea întinsă fără suflare. În speţă, poliţiştii l-au ridicat pe bărbat şi l-au dus la audieri.

După ce au forţat intrarea în apartamentul celor doi soţi, oamenii legii au găsit-o pe femeie fără suflare. Vizibil agitat, bărbatul nu a putut da o explicaţie pentru cele întâmplate. Vecinii susţin că din locuinţa lor s-au auzit strigăte de ajutor înainte de tragedie.

În ciuda manevrelor de resuscitare, medicii sosiţi la faţa locului nu au putut decât să declare decesul femeii. Vecinii s-au declarat surprinşi de cele întâmplate şi povestesc că bărbatul nu a dat de bănuit vreodată că ar avea o fire violentă.

Familia din Comănești are doi copii. Fata este la liceu, într-un alt oraş, iar băiatul era plecat la muncă în străinătate, de câteva zile. Suspectul a refuzat să stea de vorbă cu anchetatorii şi a fost reţinut pentru 24 de ore.loading...

Adauga un comentariu