Local

Un bărbat din comuna ieşeană Sineşti a suferit arsuri grave, după ce a explodat o butelie

Publicat: 20 iun. 2022
_____ Vizualizări 1 Comentariu
Un bărbat din comuna ieşeană Sineşti a suferit arsuri grave după ce a explodat o butelie
Un bărbat din Iași se află în stare gravă după ce o butelie a explodat

În această dimineaţă a avut loc o explozie în judeţul Iaşi. Un bărbat din satul Stornești, comuna Sineşti, a suferit arsuri pe aproximativ jumătate din suprafaţa corporală după ce o butelie a explodat.

La faţa locului s-au deplasat mai multe echipaje medicale, iar pacientul a fost transportat la Spitalul Sf. Spiridon din Iaşi. Prof. dr. Diana Cimpoeșu, şefa UPU SMURD Iaşi, a transmis detalii despre acest incident nefericit.

„La ora 5.42, în localitatea Sineşti, sat Stornești , a avut loc o explozie de butelie în spaţiu închis, neurmată de incendiu. În urma acestui eveniment, a rezultat o victimă de sex masculin, în vârstă de 50 de ani, conştient, cu arsuri pe aproximativ 40-45% suprafaţa corporală, de grad 1-2, la nivelul extremităţii cefalice, gât, torace anterior, abdomen, membre superioare bilateral circular, genunchi bilateral. Au fost dirijate 2 echipaje medicale de la SMURD – Echipaj de prim ajutor (EPA) Podu Iloaiei şi Terapie Intensivă Mobila (TIM).

Pacientul a fost preluat de către echipajul TIM, intubat şi ventilat mecanic şi transportat la UPU a Spitalului Sf. Spiridon. Este internat la Anestezie şi Terapie Intensivă, secţia Chirurgie Plastică”, a transmis prof. dr. Diana Cimpoeșu, şefa UPU SMURD Iaşi.

Comentarii
Adauga un comentariu