National

Un bărbat din Drobeta-Turnu Severin a murit. A fost găsit fără suflare în casă, printre mai mulţi şerpi

Publicat: 09 mai 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Un bărbat din Drobeta-Turnu Severin a murit. A fost găsit fără suflare în casă printre mai mulţi şerpi
Un bărbat din Drobeta-Turnu Severin a murit. A fost găsit fără suflare în casă, printre mai mulţi şerpi

Un bărbat de 36 de ani din Drobeta-Turnu Severin a murit în împrejurări șocante, încă neelucidate. A fost găsit fără suflare în casă, printre mai mulţi şerpi.

Cel puţin 7 reptile, dintre care 3 vipere, au fost găsite în apartamentul lui, situat la etajul 7 al unui bloc. Victima avea leziuni suspecte, așa că sunt aşteptate rezultatele testelor patologice şi toxicologice, în această anchetă complicată.

Bărbatul avea în apartament o crescătorie ilegală de reptile

Bărbatul avea în apartament o crescătorie ilegală de reptile. Locuia împreună cu bunica şi cu iubita. Tânăra este cea care l-a descoperit fără suflare.

„L-a mușcat vipera. I-a găsit garoul pus, își trăsese sânge, probabil că a crezut că e de la viperă, dar fiind singur a murit”, a transmis bunica bărbatului.

Semnele găsite pe corpul victimei le-au dat de gândit anchetatorilor.

„Pe corpul victimei au fost descoperite leziuni autoprovocate produse cu corp tăietor și înțepătură cu ac de seringă, precum și mici puncte cu crustă, înțepături care pot fi atât de origine dermatologică de la înțepături de insecte sau de la înțepături de reptile. Cauza decesului nu a fost încă stabilită”, a declarat Gheorghe Ciocan, purtător de cuvânt Parchetul de pe lângă Tribunalul Mehedinți.

Prietenii bărbatului spun că el a mai fost muşcat de șerpi în trecut şi că ar fi ştiut cum să-şi acorde singur primul ajutor.

Reptilele au fost preluate de autorități și vor rămâne în carantină 6 luni.

„Au fost ținute într-un spațiu mic mai multe specii care nu ar fi trebuit să stea așa, mici răni pe față din cauză ca săracii au încercat să se elibereze prin geamul respectiv”, a spus Dr. Oana Vasiliu, medic veterinar.

Cadavrul unui tânăr a fost descoperit într-o mașină din Pitești

Cadavrul unui tânăr a fost descoperit în noaptea de miercuri spre joi, 9 mai, într-o mașină din Pitești. Autoturismul se afla în apropierea locului de muncă al tânărului. Autoritățile au început o anchetă, informează Mediafax.

Potrivit IPJ Argeș „polițiștii argeșeni au fost sesizați prin Serviciul Național Unic Apeluri de Urgență 112, de către un echipaj medical, că în urma intervenției la un caz pe raza municipiului Pitești, a fost constatat decesul unui bărbat de 30 de ani”.

Cercetările au fost preluate de polițiștii Biroului de Investigații Criminale Pitești, care au stabilit că bărbatul în cauză a fost găsit într-un autoturism parcat în apropierea locului de muncă.

Adauga un comentariu