National

Un bărbat din Galați a fost prins conducând fără să aibă permis de conducere corespunzător

Publicat: 08 apr. 2021
autovehicul înmatriculat în Galați
Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Foltești efectuează cercetări în privinţa unui gălăţean care conducea un ansamblu de vehicule, deşi permisul de conducere valabil deţinut nu îi dădea acest drept

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Foltești efectuează cercetări în privinţa unui gălăţean care conducea un ansamblu de vehicule, deşi permisul de conducere valabil deţinut nu îi dădea acest drept.

În data de 07 aprilie a.c., în jurul orei 08.30, pe timpul desfăşurării unei misiuni specifice de supraveghere şi control, un echipaj al poliţiei de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Foltești – I.T.P.F. Iaşi a oprit pentru control,  pe DN 26, în localitatea de frontieră Brăneşti, județul Galați, un ansamblu rutier, format dintr-o autoutilitară și o remorcă, condus de un gălăţean, în vârstă de 41 de ani.

La controlul de frontieră, în urma verificărilor specifice efectuate, colegii noştri au constatat că bărbatul este posesorul unui permis de conducere valabil pentru categoriile AM, B şi B1, iar pentru a conduce ansamblul în cauză este necesară deținerea unui permis de conducere valabil pentru categoria “E”.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană al cărei permis de conducere este necorespunzător categoriei sau subcategoriei din care face parte vehiculul respectiv”, a transmis purtător de cuvânt al I.T.P.F. Iaşi, comisar-șef de poliţie Mihaela Denis Lazăr.

 

 

Adauga un comentariu