Stiri si curiozitati

Un bărbat din India s-a prezentat la spital pentru că se simțea foarte balonat. Ce au găsit medicii în stomacul lui

Publicat: 30 ian. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Un bărbat din India s-a prezentat la spital pentru că se simțea foarte balonat. Ce au găsit medicii în stomacul lui
Un indian , care suferea de o boală psihică, a înghițit cantitatea enormă de monede în ultimele două-trei luni.

Un bărbat din India s-a prezentat la spital pentru că se simțea foarte balonat și avea dureri de stomac. După ce i-au făcut radiografia abdominală, doctorii au rămas șocați.

Un indian a ajuns la Spitalul Hangal Sri Kumareshwar cu dureri de stomac insuportabile.

Medicii care s-au ocupat de pacientul care se prezentase la spital cu dureri groaznice de stomac, au rămas surprinși atunci când au investigat zona abdominală a bărbatului.

Ce au găsit medicii în stomacul unui bărbat din India

După examinare, doctorii de la Spitalul Hangal Sri Kumareshwar au descoperit în stomacul acestuia peste 1,5 kilograme de monede.

Pacientul, care suferea de o boală psihică, a înghițit cantitatea enormă de monede în ultimele două-trei luni.

Dr. Eshwar Kalaburgi a explicat modul în care ceilalți medicii au făcut descoperirea șocantă.

„Suferea de o problemă psihiatrică. A înghițit aceste monede în ultimele două-trei luni. A venit la spital plângându-se de vărsături și disconfort abdominal. Pe baza simptomelor lui, am făcut o radiografie și o endoscopie și am găsit monede în stomac.

Așa că, am decis să-l operam urgent. Stomacul a fost dilatat enorm. O mulțime de monede au fost blocate în diferite locuri ale stomacului”, a declarat medicul Kalaburgi, potrivit Dailystar.com.

Indianul a fost pus pe masa de operații, iar medicii au scos toate monedele cu succes.

Un adolescent din Turcia avea un gadget în stomac.

Un băiat de 15 ani din Diyarbakir, Turcia, a fost dus de părinți la spital, după ce a acuzat dureri de stomac și greață. Medicii l-au trimis să facă o radiografie, dar ce au găsit acolo i-a lăsat fără cuvinte.

Părinții l-au dus la spital, unde i s-a făcut o radiografie. Când radiografia a fost gata, au descoperit un gadget în stomacul său.

În continuare, băiatul de 15 ani a fost dus de urgență într-o ambulanță și transportat la Spitalul Universitar Firat din Elazig. Acolo, gastroenterologul pediatru Yasar Dogan avea să se ocupe, în continuare, de extragerea gadgetului din stomacul tânărului.

Când medicul gastroenterolog i-a văzut radiografia a stabilit clar că adolescentul a înghițit un cablu USB pentru telefon și căști. Pentru a reuși să-l extragă, i-a făcut o endoscopie și o mică incizie. Mai mult de atât, cablul era înconjurat de păr care, la fel, nu se știe cum a ajuns acolo. Tânărul nu a vrut să spună cum a reușit să își introducă gadgetul în stomac.

Cea mai grea parte în procesul de îndepărtare al gadgetului din stomac a fost că era atât de lung, încât o parte reușise să treacă în intestinul subțire, după cum a dezvăluit medicul.

Adauga un comentariu