National

Un bărbat din Ploiești s-a aruncat de la etajul șase al unui bloc

Publicat: 08 mai 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Un bărbat din Ploiești s-a aruncat de la etajul șase al unui bloc
Un bărbat din Ploiești s-a aruncat de la etajul șase al unui bloc

Un bărbat care ameninţa că se aruncă de la etajul al şaselea al unui bloc din municipiul Ploieşti şi-a dus la final planul, în prezenţa reprezentanţilor mai multor instituţii.

Incidentul a avut loc miercuri seară.

„La data de 8 mai a.c., în jurul orei 20.00, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Ploieşti au fost sesizaţi de către o femeie cu privire la faptul că un bărbat are intenţia de a se arunca de la etaj dintr-un bloc de pe strada Mărăşeşti din municipiu. În baza sesizării, poliţiştii s-au deplasat de urgenţă la faţa locului, împreună cu lucrători ai celorlalte instituţii abilitate, însă, din nefericire, bărbatul s-a aruncat în gol”, anunţă Poliţia Prahova.

Potrivit informațiilor furnizate de Serviciul Județean de Ambulanță, victima ar fi un bărbat de aproximativ 65 de ani care se află în stop cardio-respirator. manevrele de resuscitare sunt în derulare.

La locul intervenției. sunt prezente un echipaj cu medic SAJ și un echipaj de prim ajutor.

Tentativă de sinucidere în Dorohoi

Un bărbat în vârstă de 63 de ani a fost salvat de pompieri dintr-o fântână adâncă de aproximativ 7 metri, ieri, 07.05.2024. Misiunea contracronometru a avut loc în Dorohoi, județul Botoșani.

Se pare că persoana în cauză ar fi la a doua tentativă eșuată de sinucidere.

La locul faptei au ajuns marți dimineață, 7 mai, trei echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Dorohoi, cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și accesorii specifice, o ambulanță SMURD, precum și o ambulanță SAJ.

Unul dintre pompieri a coborât în fântână și, ajutat de colegi, a reușit să îl aducă la suprafață pe bărbat. Acesta era în apă până la brâu și era conștient. A fost preluat de echipajul SAJ și transportat la spital.

Soția bărbatului a suferit un atac de panică

Soția bărbatului a suferit un atac de panică și a primit îngrijiri medicale la fața locului de la echipajul SMURD.

Potrivit Monitorul de Botoșani, norocul bărbatului a fost soția sa, care i-a sesizat lipsa din casă. Femeia a plecat în căutarea lui și, lângă fântână, a găsit papucii bărbatului. A sunat imediat la 112, iar în scurt timp au ajuns la fața locului echipajele de pompieri, plus medicii de pe ambulanță.

Nu ar fi prima dată când bătrânul din Botoșani încearcă să-și pună capăt zilelor. El a mai avut o tentativă de sinucidere și în 2022, când s-a aruncat ăn aceeași fântână. Și atunci a fost salvat tot de pompieri.

Adauga un comentariu