National

Un bărbat din Prahova a fost ucis de urs. Cadavrul a fost găsit într-o pădure – FOTO

Publicat: 14 apr. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Un bărbat din Prahova a fost ucis de urs. Cadavrul a fost găsit într-o pădure - FOTO
Bărbatul dat dispărut în Azuga a fost găsit din păcate decedat. Salvamontiştii din Prahova au găsit trupul neînsufleţit al bărbatului atacat de urs

Bărbatul dat dispărut în Azuga a fost găsit din păcate decedat. Salvamontiştii din Prahova au găsit trupul neînsufleţit al bărbatului atacat de urs.

Cadavrul a fost găsit într-o pădure şi, ulterior, a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei. Salvamontiştii care l-au găsit susţin că, probabil, bărbatul a fost atacat de un urs.

Bărbatul era căutat de mai mult timp, după ce duminică fusese anunţată dispariţia lui.

„Bărbatul din Azuga, dat dispărut aseară în zona Limbaselu, a fost găsit astăzi de către echipele de căutare, din păcate decedat. Se pare că decesul s-a produs în urma atacului unui urs. Victima a fost coborâtă şi predată Serviciului de medicină legală”, au anunţat salvamontiştii.

Bărbatul ieșise la alergat și nu s-a mai întors

Polițiștii din Azuga au fost informați în legătură cu dispariția bărbatului luni dimineață, de către tatăl victimei. Acesta plecase să alerge duminică și de atunci nu a mai ajuns acasă.

În urma acţiunilor de căutare la care au participat zeci de forţe, inclusiv câini de urmă, trupul neînsufleţit al persoanei în vârstă de 39 de ani a fost găsit în zona Limbăşelu.

”Din primele cercetări, există indicii conform căruia bărbatul ar fi fost atacat de un animal sălbatic, cel mai probabil un urs. Trupul neînsufleţit va fi transportat la Serviciul Judeţean de Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei”, a transmis Inspectoratul Judeţean de Poliţie (IJP) Prahova.

Adauga un comentariu