National

Un bărbat din Sibiu a fost omorât chiar de către vacile pe care le îngrijea

Publicat: 28 apr. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Un bărbat din Sibiu a fost omorât chiar de către vacile pe care le îngrijea
Un bărbat din localitatea Dumbrăveni din judeţul Sibiu, a fost găsit mort într-un pârâu, după ce vacile l-ar fi omorât

Un bărbat din localitatea Dumbrăveni, judeţul Sibiu, a fost găsit mort într-un pârâu. O primă ipoteză a poliţiştilor ar fi că bărbatul a fost omorât chiar de vacile pe care le îngrijea. Un bărbat din Biertan a fost cel care a găsit cadavrul văcarului.

Oamenii legii care s-au deplasat la fața locului au constatat faptul că bărbatul care era cu partea inferioară în apă, ar fi fost dat dispărut în urmă cu câteva luni. În timpul examinării cadavrului, care a fost făcută de medicii legişti şi poliţişti, s-au observat pe corpul bărbatului diverse escoriaţii.

„Luând în considerare și faptul că vegetația din imediata apropiere a cadavrului era aplecată la pământ, iar în jurul bărbatului au fost identificate mai multe urme de copite, s-a conturat ipoteza că bărbatul ar fi fost atacat de către una sau mai multe dintre bovinele pe care le supraveghea”, susțin polițiștii sibieni.

În judeţul Sibiu un om a fost omorât de către vacile pe care le îngrijea, iar în Iaşi o femeie şi-a înmormântat vaca

La începutul lunii februarie s-a produs o mare tragedie în familia Auricăi Cobuz, fostul primar din Ţibăneşti, județul Iași. Motivul pentru care toată familia este îndoliată este cauzată de moartea bovinei. Aceasta ar fi murit după ce a înghiţit un păianjen.

„Aceasta era vaca noastră care dădea 30 de litri de lapte pe zi, era foarte cuminte și se mulgea foarte ușor. Datorită lipsei de responsabilitate a tehnicianului veterinar Guzga Ion, acum e săpun! Dacă avea caracterul lui ar fi trebuit să i-o duc în poartă. Mă întreb cum justifică salariul, acest iresponsabil. Toți cetățenii care au animale se plângă de activitatea sa”, se arată în mesajul fostului primar PSD, Aurica Cobuz.

Aurica Cobuz susţine că a fost la veterinar dar aceste nu a făcut nimic iar vaca s-a stins din viaţă. Reporterii BZI au contactat-o telefonic pe Aurica Cobuz, iar aceasta a povestit ce s-a întâmplat.

„Probabil a înghițit un păianjen și s-a umflat. Am mers la farmacie, la veterinar, dar nu a făcut nimic și vaca a murit. Era o vacă bună, din laptele ei hrăneam mai multe guri”, a spus Aurica Cobuz.

Fosta primăriţă a înlocuit foarte rapid fosta vacă

Aurica Cobuz a declarat că nu i-a pus nume vacii deoarece era singura pe care o aveau.”Nu i-am pus nume, era singura noastră vacă. Am luat alta acum”, a completat Aurica Cobuz. Femeia a spus că nu va depune o plângere împotriva veterinarului pentru că este conştientă că nu se vor lua măsuri.

„Nu fac nicio plângere, am mai făcut și tot degeaba. Nimic nu se face”, a spus Aurica Cobuz. La postarea pe care a făcut-o fostul primar pe Facebook, recațiile nu au întârziat să apară. Mai mulți cetățeni s-au plâns de modul de lucru al tehnicianului veterinar. Totuși, mulți țibăneșteni și-au exprimat regretul în ceea ce privește trecerea în neființă a vacii familiei Cobuz. Trebuie precizat faptul că Aurica Cobuz, fostul primar din Țibănești este foarte activă pe rețelele de socializare și semnalează tot felul de probleme apărute la Țibănești, chiar dacă nu mai ocupă fotoliul de primar.

Adauga un comentariu