Prima pagină » National » Un bărbat din Suceava a fost găsit decedat pe covorul din dormitor unde adormise după ce a băut
Un bărbat din Suceava a fost găsit decedat pe covorul din dormitor unde adormise după ce a băut

Un bărbat din Suceava a fost găsit decedat pe covorul din dormitor unde adormise după ce a băut

05 mai 2024, 10:40,
BZI.ro, în National

Un bărbat din municipiul Suceava a fost găsit mort pe covorul din dormitor unde acesta adormise cu o seară înainte întrucât venise acasă în stare avansată de ebrietate.

Potrivit datelor din anchetă, vineri după amiaza, Secția de Poliție Burdujeni a fost sesizată prin 112 de către Serviciul de Ambulanță Județean cu privire la faptul că au fost solicitați să constate decesul unui bărbat.

Într-un apartament de pe strada Prieteniei din Suceava polițiștii au stat de vorbă cu soția bărbatului care le-a spus că soțul ei a consumat joi băuturi alcoolice și, din cauza stării avansate de ebrietate, a adormit pe covor, în dormitor.

Ulterior, în locuință au venit în vizită fiul, nora și nepoții și au decis să nu îl trezească pentru a nu isca un scandal.

Femeia a mai spus că dimineață a plecat devreme la muncă fără a verifica starea soțului.

Când s-a întors de la muncă l-a găsit pe soț în același loc, pe covorul din dormitor, iar cand a pus mâna pe el să-l trezească și-a dat seama că acesta nu prezintă semne vitale.

La fața locului a fost solicitată intervenția unui echipaj SAJ Suceava care a constatat decesul fără a putea să mai efectueze proceduri de resuscitare deoarece acesta era decedat de câteva ore.

Potrivit datelor din anchetă, bărbatul suferea de mai multe afecțiuni medicale, a suferit două preinfarcte, avea afecțiuni neurologice, gută și ciroză alcoolică acută.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *