National

Un bărbat din Vaslui trăiește o adevărată dramă, după ce s-a întors din Italia de la muncă!

Publicat: 22 aug. 2022
_____ Vizualizări 5 Comentarii
Un bărbat din Vaslui trăiește o adevărată dramă după ce s-a întors din Italia de la muncă
Un bărbat din localitatea vasluiană Dragomirești își acuză soția că a vândut agoniseala pe care o aveau împreună în România

Un bărbat din localitatea vasluiană Dragomirești a fost lăsat pe drumuri de soție! Acesta s-a întors acasă de la muncă din Italia, unde se afla din anul 2001. Bărbatul s-a trezit în imposibilitatea de a intra pe proprietatea sa. Potrivit vremeanoua.ro, soția îi are alături pe cei șapte copii, care sunt de partea sa.

“Eu sunt venit din Italia, am act, am tot, am venit să-i fac un praznic lui tata, am scule acolo, vreau să intru și eu să iau o bormașină. Eu plec, nu stau mult. Vreau să pun un lampadar la mormântul părinților mei, dar soția nu mă primește în curte. Acolo e casa tatălui meu. Ea are niște vorbe foarte murdare. Vrea să mă ardă de bani, să mă bage în pușcărie, sunt multe pe care vrea să mi le facă”, a spus Virgil, potrivit sursei citate.

Bărbatul susține că a sesizat și poliția cu privire la acest caz: “Am fost la poliția din Dragomirești, am fost la Municipiu. Am depus o cerere și de o săptămână nu au venit. După ce am sunat la 112 din fața casei, a venit, dar tot nu s-a rezolvat nimic. Mi-au zis să bag divorț. Singura soluție este soluționarea procesului. Decât să stau să plătesc atâtea amenzi încercând să intru în casă, mai degrabă mă duc și stau la toate neamurile. Înainte, când veneam, pleca de acasă și se ducea la poliție și spunea că o agresez și primeam numai amenzi din cauza ei. Eu lucrez ca șofer pe TIR. Dacă ea îmi spurcă cazierul, nu mai pot să lucrez, asta caută ea”.

Virgil își acuză soția că a vândut agoniseala

Mai mult, Virgil își acuză soția că a vândut agoniseala pe care o aveau împreună în România.

“Ea vrea să mă întorc înapoi la dânsa, eu nu mai vreau, din cauză că eu când am plecat în Israel, am avut oi, cai, vite și ea mi le-a vândut. Mi-a făcut numai daune, eu nu mai vreau asta, eu vreau să fiu curat. Eu am șapte copii. Ea mi-i fugărea de acasă, veneau la mine la Italia să stea. Mi-a scos fetele la produs. I-am spus “Tu cu mine din 2004 nu mai ești! Eu am plecat în lumea mea, tu du-te, mărită-te, casa las-o la copii”. N-am avut posibilitate atunci să divorțez, am copii pe care i-am purtat la școală, eu am dovezi. Din 2004 până în 2013 le-am dat bani la copii, eu nu cer altceva decât să mă lase să intru, iar eu după, plec. Înapoi nu am la ce să vin.

Mi-a vândut tot, eu n-am venit pentru avere. Am avut apartament, am lucrat în construcții, în mină, tata mi-a zis să vin la țară la el, am vândut apartamentul din Bacău și mi-am făcut bordeiul ăsta. După aceea, a început scandalul. Nu vreau să o învinovățesc, oamenii mai greșesc și unul și altul, dar nu a vrut să facă casă. Acum a venit timpul, am mai economisit și i-am zis să divorțăm. Acum nu mai vrea, a zis că nu are bărbat de lăsat. Nu mai pot. Ea este spurcată la gură. Nu te înțelegi cu ea”, a mai spus bărbatul.

Comentarii
  • Ghiolbănaș, șofer de TIR în țara asta nu ți-a plăcut. Ai plecat, salutare ! Bine îți face. Sunt impresionată, merg să pun doliu la mătură.
    P.S. Regulă: ai găsit un fraier, scurge-l și lasă-l în curul gol. Apa, aerul și fraierul nu se termină niciodată.

  • @vaidemine, io sunt de acord cu tine. daca fraerul sta, jumuleste-l.
    p.s. daca nu vrei sa cazi de fraier, aminteste-ti vorba din batrani cum ca nevasta este bucurie curului si durere capului.

Adauga un comentariu