National

Un bărbat în vârsta de 53 de ani a ajuns pe masa de operație după ce partenera în vârsta de 22 de ani l-a mușcat de organul genital

Publicat: 08 dec. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Un bărbat în vârsta de 53 de ani a ajuns pe masa de operație după ce partenera în vârsta de 22 de ani l-a mușcat de organul genital
Un bărbat în vârstă de 53 de ani a ajuns la spital după ce partenera l-a mușcat de organul genital

Un bărbat din judeţul Botoșani a ajuns de urgentă la spital, pe masa de operație după o partidă de sex mai puţin reuşită. În vârstă de 53 de ani şi domiciliat într-o comună din județ, bărbatul a întreţinut raporturi sexuale cu o femeie în vârstă de 22 de ani. Totuşi, bărbatul a fost muşcat, în timpul actului, de organul genital.

Totul s-a produs în momentul în care cei doi au hotărât să se întâlnească pentru a petrece momente de neuitat. Așa şi a fost, bărbatul nu va uita prea curând experienţa pe care a avut-o.

Un bărbat din Botoșani a ajuns pe masa de operație după ce a fost mușcat de parteneră organul genital

Bărbatul în vârsta de 53 de ani este muncitor pe un şantier de contructii şi le-a povestit medicilor că are dureri mari în zona genitală. Așadar, acesta s-a întâlnit cu o femeie în vârsta de 22 de ani cu care a întreţinut relaţii sexuale. Totuşi, în timpul unui joc erotic, bărbatul a fost mușcat de organul genital de către tânără. După mai multe zile de dureri, bărbatul a ales să se prezinte la medici. Acesta avea şi alte afecţiuni mai vechi iar acestea i-au agravat starea de sănătate. Concret, o simplă atingere în zona menţionată mai sus îi provoca, bărbatului, dureri mari. Medicii au decis să îl opereze pe acesta.

Pacientul a ajuns în serviciul nostru acuzând dureri foarte mari în zona intimă. A fost consultat de un specialist urolog, fiind luată decizia de a se interveni chirurgical imediat. Pe fondul unei afecţiuni medicale mai vechi în acea zonă, acum s-a agravat. În astfel de situaţii se poate necroza o parte a prepuţului, din cauza ştrangulării la acel nivel”, a spus un cadru medical din Unitatea de Primiri Urgenţe pentru jurnaliștii din Botoșani.

Mai mulți ieșeni au răspuns penal pentru experienţele sexuale

Poate cel mai cunoscut caz din ultimul an în contextul agresiunilor sexuale a fost cel în care un taximetrist a fost acuzat că ar fi violat o clientă. Vorbim despre faptul că ieșeanul a preluat o tânără domiciliată în Ucraina, din fața Gării Iași, și a dus-o în propria locuință unde a pus-o să practice sexul oral.

O altă faptă reprobabilă s-a produs când un individ în vârstă de 38 de ani l-a ademenit pe concubinul mamei sale cu băutură, apoi l-a dezbrăcat de pantaloni și ar fi întreținut relații sexuale cu acesta. Procurorii ieșeni au intervenit în ambele cazuri şi au deschis dosare penale pentru a vedea ce s-a întâmplat mai exact.

Un alt caz infiorător s-a produs in Iași când anchetatorii au sustinut că un ieșean ar fi abuzat o fetiță de numai 9 anișori, fata concubinei lui. La audieri, individul a susținut că a băut o sticlă cu coniac și nu-și mai aduce aminte ce s-a întâmplat

 

 

 

Adauga un comentariu