Actualitate

Un bărbat înjunghiat a fost transferat de la Hârlău la Iași! Pacientul este acum în stare foarte gravă! Nu se cunoaște încă făptașul

Publicat: 11 dec. 2019

Un bărbat în vârstă de 57 de ani a fost dus de urgență la spital după ce a fost înjunghiat cu un cuțit. Acesta a fost adus cu o ambulanță din Hârlău la UPU a Spitalului „Sf. Spiridon” din Iași. Acesta fusese înjunghiat în zona abdominală.

„În decursul zilei de miercuri, la Unitatea de Primire Urgențe a fost transportat un pacient în vârstă de 57 de ani. Acesta a fost preluat de către un echipaj medical din Hârlău cu o Ambulanță din aceeași zonă, după un apel la 112. Acesta era înjunghiat la nivelul hemitoracelui stâng anterior cu un cuțit, cel mai probabil în urmă cu 24 de ore de la momentul sosirii în UPU Iași. Acesta nu prezenta leziuni, a fost intubat și ventilat mecanic”, precizează prof. Dr. Diana Cimpoeșu.

În acest moment nu se cunosc cauzele care au determinat starea pacientului.

„S-a efectuat un computer tomograf la cap și torace, dar abdomino-pelvin. În urma testului, a reieșit că bărbatul avea contuzie pulmonară, hepatică, dar și hemoragie internă”, adaugă medicul ieșean.

Bărbatul a fost transferat la Clinica III Chirurgie, la secția de Anestezie și Terapie Intensivă, în stare foarte gravă.loading...

Adauga un comentariu