National

Un bărbat le-a violat și bătut pe fiicele iubitei sale

Publicat: 17 oct. 2019
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Un bărbat le-a violat și bătut pe fiicele iubitei sale
Un bărbat a fost arestat după ce a agresat sexual un minor

Un bărbat din Ploiești a fost reținut, joi, pentru 24 de ore, de polițiști, fiind suspectat că în ultimele luni le-ar fi agresat sexual, pedepsit și chiar violat pe fiicele iubitei sale. Potrivit reprezentaților IPJ Prahova, polițiștii de investigații criminale din Ploiești au făcut o percheziție în oraș la o persoană bănuită de viol, agresiune sexuală și rele tratamente aplicate minorului.

„Din cercetări a rezultat faptul că, în decursul acestui an, persoana bănuită ar fi săvărșit o faptă de viol, trei fapte de agresiune sexuală și trei fapte de rele tratamente aplicate minorului. Copilele sunt cele trei fete ale concubinei sale, cu vârste cuprinse între 9 și 13 ani”, a transmis Poliția Prahova.

Bărbatul are 37 de ani. Cercetările au început după ce rudele fetelor ar fi depus plângere la poliție, au declarat surse judiciare. Acesta le-ar fi pedepsit pe cele trei fete, dintre care două sunt gemene.

Bărbatul a fost adus la sediul Poliției pentru audieri. Ulterior a fost reținut pentru o perioadă de 24 de ore. El va fi prezentat vineri instanței pentru luarea altor măsuri preventive.

Adauga un comentariu