National

Un bărbat și-a amenințat mama că o va omorî cu un topor: ”Veniți repede!”

Publicat: 02 iun. 2020

Un bărbat din Caraș-Severin și-a amenințat mama că o va ucide cu un topor. Femeia a sunat imediat la 112.

Autoritățile s-au deplasat de urgență la fața locului. Janndarmii l-au imobilizat și l-au dus pe bărbat la Spitalul Staționar II, Secția Psihiatrie, pentru investigații medicale.

„Sunt mama lui M. Tiberiu și vă rog să veniți de urgență! Fiul meu mă amenință cu un topor și un cuțit că mă omoară”, le-a spus mama bărbatului autorităților, în momentul apelului.

Echipajele de intervenție au ajuns în cartierul cartierul Muncitoresc, din municipiul Reșița, acolo unde, în urmă verificărilor efectuate și a declarațiilor martorilor, s-a constatat faptul că un bărbat în vârstă de 38 de ani și-a amenințat membrii familiei.

Bărbatul plecase de la fața locului, însă a fost identificat la scurt timp într-un spațiu comercial din apropiere, acolo unde a fost reținut, potrivit Jandarmeriei Caraș Severin.

I-a fost efectuat un control corporal. Autoritățile au găsit asupra un cuțit și un spray iritant lacrimogen, conform sursei citate.

„Ca urmare a celor constatate, persoanei în cauză i-au fost întocmite actele premergătoare, fiind susceptibilă de comiterea infracțiunilor de „amenințare cu acte de violență”. Totodată, a fost aplicată și o sancțiune contravențională în cuantum de 1000. Actele au fost predate organelor abilitate ale statului pentru continuarea verificărilor”, potrivit Jandarmeriei Caraș Severin.

Bărbatul de 38 de ani a fost condus la Spitalul Stationar II, secția Psihiatrie pentru anumite investigații medicale.

Adauga un comentariu