National

Un bătrân a fost legat, bătut și tâlhărit de trei persoane

Publicat: 05 dec. 2019

Un bătrân în vârstă de 79 de ani din localitatea Vintileasca, județul Galați, a fost legat, bătut și tâlhărit de trei persoane. Pe unul dintre ei l-a primit în casă. Acesta i-a spus că este reporter și vrea să facă un reportaj.

Potrivit Biroului de Presă al IPJ Vrancea, polițiștii de investigații criminale au făcut patru percheziții domiciliare pe raza județului. Acestea au fost făcute în cadrul a două dosare penale în care se fac cercetări pentru tâlhărie calificată, lipsire de libertate în mod ilegal și furt.

Șapte persoane au fost conduse la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Vrancea pentru audiere. Față de trei dintre acestea a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore. Acestea urmează să fie prezentate instanței cu propunere de arestare preventivă.

Trei persoane au fost reținute

Cei reținuți sunt două tinere și un bărbat care au legat și lovit un bătrân pentru a-l jefui.

„Cele două tinere, cu vârste între 18 și 21 de ani și un bărbat, în vârstă de 36 de ani, sunt cercetați pentru faptul că în noaptea de 19/20 august ar fi intrat în domiciliul unui bărbat, în vârstă de 79 de ani, din comuna Vintileasca. Aceștia l-ar fi legat și lovit. După care i-ar fi sustras bani și bunuri. Extinzând cercetările, bărbatul este cercetat și pentru faptul că la data de 30 iunie ar fi intrat în domiciliul aceluiași bărbat, sub pretextul că face un reportaj despre condițiile sale de viață. La plecare i-ar fi sustras suma de 4.900 de lei”, au declarat reprezentanții IPJ Vrancea.

Polițiștii continuă cercetările pentru a afla dacă persoanele reținute au mai comis și alte infracțiuni.loading...

Adauga un comentariu