National

Un bebeluş a ajuns la spital cu o foarfecă în cap. Joaca unui copil a dus la crearea cazului macabru din Vrancea

Publicat: 01 nov. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Un bebeluş a ajuns la spital cu o foarfecă în cap. Joaca unui copil a dus la crearea cazului macabru din Vrancea
Un bebeluş a fost transportat de urgenţă la spital după ce un copil i-a înfipt o foarfecă în cap

Potrivit primelor informaţii furnizate de Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Vrancea, un bebeluş a fost transportat de urgenţă la spital după ce o foarfecă i-a fost înfiptă în cap de un alt copil.

Ajuns la Spitalul Județean „Sf. Pantelimon” din Focșani, medicii au făcut primele precizări cu privire la starea de sănătate a acestuia. Bebeluşul a suferit un traumatism cranio-cerebral acut. Nou-născutul se află acum în comă.

Bebeluş ajuns la spital cu o foarfecă în cap în Focșani

Evenimentul macabru a avut loc în Vrancea, mai exact în comuna Tulnici. Acolo, luni seara, 31 octombrie 2022, poliţia a fost anunţată că un copil a înfipt, din joacă, o foarfecă în cap unui nou-născut. Fetiţa vătămată a ajuns de urgenţă la spitalul la Spitalul Județean „Sf. Pantelimon” din Focșani, unde s-a aflat sub îngrijirea cadrelor medicale până la transferarea acesteia la Bucureşti. Prin intermediul unui elicopter SMURD, bebeluşul a fost adus la Spitalul ”Grigore Alexandrescu” din capitală.

Medicii fac tot ceea ce le stă în putere pentru a putea salva viaţa bebeluşului. Cu toate acestea, şansele lui de supravieţuire sunt foarte mici şi asta din cauză că acesta a suferit de două ori un stop cardio-respirator.

În baza faptelor petrecute, Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Vrancea a făcut o serie de precizări importante. Potrivit acestuia, fetiţa ar fi fost lovită chiar de sora acesteia, în vîrstă de doar un an şi două luni. IPJ Vrancea a precizat și că a fost deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

„La data de 31.10. 2022, în jurul orei 23.00, am fost sesizați de către o unitate medicală cu privire la faptul că în jurul orei 22.00 a fost internată o femeie, în vârstă de 33 de ani, împreună cu fiica sa, de aproximativ 2 luni, care prezintă leziuni la nivelul capului. Din primele verificări efectuate de polițiști rezultă faptul că fetița ar fi fost înțepată cu o foarfecă, în zona capului, de către sora sa, în vârstă de 1 an și 2 luni. În cauză a fost întocmit dosar penal, în care se efectuează cercetări pentru vătămare corporală din culpă”, a declarat Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Vrancea.

O altă persoană a fost transportată azi la spital

Astăzi, 01 noiembrie 2022, a fost înregistrat un alt caz asemănător cu cel al bebelușului din comuna Tulnici. Un bărbat a fost transportat de urgenţă la spital după ce a fost înjunghiat de soţia sa. Ceea ce ar fi dus la degenerarea situației din județul Argeș ar fi fost o neînțelegere apărută în timp ce femeia bărbatului toca varză. După cele întâmplate, individul a precizat că nu se poate întoarce în siguranţa acasă şi că va trebui să-şi schimbe locuinţa.

Ținem să vă reamintim că la începutul lunii octombrie o fetiță de numai 5 luni a fost transportată de urgență la Spitalul Sf. Maria din municipiul Iaşi cu arsuri la nivelul feței. Potrivit medicilor, fata se afla în afara oricărui pericol și asta pentru că arsurile erau, din fericire, superficiale.

Revenind la situația din Vrancea, medicii înca se luptă pentru a putea salva viața bebelușului ce a ajuns la spital după ce sora sa i-a înfipt o foarfecă în cap.

Adauga un comentariu