International

Un bebeluș de doar 10 săptămâni i-a spus “te iubesc” mamei. Reacția părinților – VIDEO

Publicat: 12 sept. 2020
Un bebeluș de 10 săptămâni și mama sa

S-a născut un geniu. Imaginile cu bebeluşul de doar 2 luni care vorbeşte cu mama să face înconjurul planetei.

“Incredibil, a zis te iubesc. Nepoţelul meu de 10 săptămâni e un geniu”, s-a entuziasmat pe Instagram britanică Lara Skadsen. Bunica bebeluşului este cea care a înregistrat încercarea reuşită a micuţului de a repeta cuvintele după mama sa.

Mama Keisa Cameron, din New York, îl ţinea în poala pe băieţelul ei Ronan şi îi spunea „Te iubesc”. Bunica lui, Lara Skadsen filma momentul în care bebeluşul i-a repetat cuvintele mamei.

Bunica a împărtăşit clipul cu nepoţelul „Nepotul este un geniu!’, a spus ea.

Internauţii au rămas uimiţi, iar unii au comentat „OMG! A repetat literalmente ceea ce ai spus. Continuă să vorbeşti cu el ca un adult, va fi un geniu”.

Un altul a comentat: „El este„ de ce va sperieţi? ”, În timp ce un al treilea glumea„ Copiii din 2020 vin cu un nou upgrade ”.

Se pare că vorbareţul Roan învaţa într-un ritm rapid, majoritatea bebeluşilor fiind aşteptaţi să spună doar cuvinte scurte precum dada, mamă, papa, şi asta sigur nu la 10 săptămâni.

Credem că acesta este cel mai drăguţ lucru întâmplat vreodată! Să le trăiască, să fie sănătos şi să se bucure de el!

Se întâmplă o dată la 48 de milioane de nașteri. Bebelușul care i-a surprins chiar și pe medici

Nașterea micuței Lucy Marie Perkins a uimit pe toată lumea, inclusiv pe medicii care au asistat-o pe mama ei. Cazul este atât de rar încât se întâlnește o dată la 48 de milioane de nașteri.

Părinții fetiței sunt ei înșiși un caz special, sunt născuți amândoi în același an și în aceeași zi, pe 16 august 1986, la numai 50 de minute diferență. Când s-au cunoscut au fost surprinși de coincidență, au descoperit că au foarte multe lucruri în comun și s-au îndrăgostit nebunește.

Anul trecut, cei doi s-au căsătorit și, în ciuda faptului că plănuiseră să mai aștepte până când vor deveni părinți, Caitlin a rămas însărcinată. Nu se considerau pregătiți pentru un copil, însă teama că nu ar mai putea avea copii pe viitor, i-a determinat să păstreze sarcina.

Potrivit calculelor medicilor, micuța trebuia să se nască abia săptămâna viitoare, însă, în mod cu totul surprinzător, ea a vrut să vină pe lume mai devreme, chiar în ziua de 16 august, zi în care părinții ei au împlinit 30 de ani.

Uimiți dar și foarte fericiți că au un copil sănătos, Caitlin și Tom au decis să o boteze pe copilă Lucy Marie Perkins. Ei au considerat că nașterea fetiței în aceeași zi în care au fost născuți și ei este un miracol, așa că au vrut să poarte și numele sfânt de Maria, pentru că 16 august este la o zi după ziua Sfintei Fecioare Maria.

Nu doar părinții au fost surprinși, dar și medicii. Asta pentru că era prima dată când s-au confruntat cu un astfel de caz.

Multă lume va găsi incredibilă această poveste, dar este adevărată 100%. Micuța Lucy s-a născut exact de ziua părinţilor ei, Caitlin şi Tom. Ea a cântărit 3,3 kilograme şi e perfect sănătoasă. Nașterea a fost neprogramată, nimeni nu a intervenit în vreun fel. Vor avea toți ttrei aceeași zi de naștere. Sunt o familie minunată’, a spus medicul Brad Robinson, cel care a scris despre caz pe rețelele de socializare și a și postat o imagine cu frumosa familie.

 

Adauga un comentariu