Local

Un bebeluş de o lună a decedat. Elicopterul SMURD Iaşi s-a deplasat de urgenţă la faţa locului

Publicat: 21 feb. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Un bebeluş de o lună a decedat. Elicopterul SMURD Iaşi s-a deplasat de urgenţă la faţa locului
Elicopterul SMURD Iași a intervenit de urgenţă

În dimineaţa zilei de duminică, 21 februarie 2021, o tragedie a avut loc într-o familie din judeţul Iaşi. În satul Slobozia, comună Voineşti, un bebeluş de doar o lună a trecut la cele veşnice, după un stop cardiac. Copilul nu era cunoscut cu vreo boală. Diagnosticul va fi pus de către reprezentanţii Institutului de Medicină Legală.

Bebeluşul a fost alăptat fără a se înregistra vreo problemă. La scurt timp după, inima bebeluşului a încetat să bată. Mama acestuia îngrijorată a pus mâna pe telefon şi a apelat numărul unic de urgenţă 112.

Un elicopter SMURD din Iaşi s-a deplasat de urgenţă la faţa locului. Medicii au început să-i aplice micuţului manevrele de resuscitare, însă, din nefericire, fără răspuns. Cadrele medicale au anunţat Poliţia, iar mai departe se vor continua cercetările pentru a stabili cauza morţii copilaşului.

„Elicopter SMURD la Slobozia, Voineşti la un bebeluș de o lună în stop cardiac. Nu a răspuns la manevrele de resususcitare. S-a declarat decesul şi a fost anunțata poliţia”, a transmis prof. dr. Diana Cimpoesu, şefa UPU SMURD Iaşi.

UPDATE: Solicitare pentru elicopter a fost făcută la 8.57 pentru un băiețel.

Medicii iau în calcul faptul că bebelușul să fi murit din cauza sindromului morții subite a sugarului.

Adauga un comentariu