International

Un bebeluș în vârstă de 4 luni a ajuns la spital în comă alcoolică! Bunica acestuia i-a turnat vin în biberon, din greșeală

Publicat: 04 mai 2024
_____ Vizualizări 1 Comentariu
Un bebeluș în vârstă de 4 luni a ajuns la spital în comă alcoolică Bunica acestuia i-a turnat vin în biberon din greșeală
Un bebeluș de patru luni a ajuns în comă alcoolică după ce bunica i-a pregătit laptele praf cu alcool, în loc de apă plată

Un bebeluș în vârstă de 4 luni a trecut prin momente dificile, după ce a consumat alcool. Bunica micuțului a confundat sticla de apă cu cea de vin, apoi a turnat în biberon, pregătind laptele praf. Când a aflat cele întâmplate, mămica a decis să-l ducă, de urgență, la spital.

Un incident nefericit a avut loc în Italia. Un bebeluș de patru luni a ajuns în comă alcoolică după ce bunica i-a pregătit laptele praf cu alcool, în loc de apă plată. Micuțul a fost dus de urgență la spital, fiind internat la secția de terapie intensivă.

Bebelușul de patru luni a ajuns în comă alcoolică

Un incident nefericit a avut loc în Francavilla Fontana, regiunea Publia. Un bebeluș de patru luni a ajuns în comă alcoolică, după ce bunica i-a pus vin în biberon.

Totul s-a întâmplat când micuțul se afla în grija bunicii sale. Aceasta îi pregătise biberonul cu lapte praf, dar în loc de apă a folosit vin alb. Fără să-și dea seama, i-a preparat băutura cu alcool, iar bebelușul a băut o cantitate destul de mare. Când mama a aflat, l-a dus la spital pentru îngrijiri medicale.

Copilul a ajuns, de urgență, la Spitalul pediatric Giovanni XXIII din Bari, fiind internat la secția de terapie intensivă. A prezentat mai multe simptome de comă alcoolică, iar medicii i-au acordat îngrijirile necesare.

După ce medicii au intervenit l-au stabilizat pe copil, iar acum este în afara oricărui pericol. Autoritățile au fost informate cu privire la incidentul nefericit și au început să facă mai multe investigații pentru a vedea cum s-a produs totul.

Comentarii
  • Ce din greseala. Hoasca nenorocita! Am o ruda, un var, careia bunica-sa din partea cealalta de familie, cand era mic, ii punea tuica in biberon ca sa adoarma. Si saracul baiat a crescut cu probleme la cap. Asa era practica pe la tara, prin tot felul de sate vai mama lor. Cum poate sa zica ea ca din greseala?! Era cred suparata ca plange copilul si ea nu poate casca gura in liniste la Las Fierbinti. Cum sa confuzi vinul cu apa/laptele cand au culori diferite. O cretina care ar trebui batuta cu pietre si data la ciori dupa.

Adauga un comentariu