Local

Un biciclist beat a căzut la Breazu după o manevră greșită. Un echipaj de prim ajutor s-a deplasat de urgenţă la fața locului – (Exclusiv) – UPDATE

Publicat: 26 feb. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Un biciclist beat a căzut la Breazu după o manevră greșită. Un echipaj de prim ajutor s-a deplasat de urgenţă la fața locului - Exclusiv - UPDATE
Accident rutier la Breazu

În urmă cu puţin timp s-a produs un accident la Iaşi. Din informaţiile de ultimă oră, deţinute de reporterii BZI se pare că un biciclist ar fi căzut de pe bicicleta în satul Breazu, comuna Rediu, judeţul Iaşi.

Bărbatul în aceste momente este inconştient. La faţa locului s-a deplasat un echipaj de prim ajutor. Momentan nu se ştie motivul accidentului.

UPDATE: Potrivit surselor citate, biciclistul şi-a revenit din starea de inconştienţă şi a fost transportat la spital. Bărbatul a căzut singur de pe bicicletă, nefiind acroşat de niciun autoturism.

Un echipaj de la Poliţia Rutieră s-a deplasat la faţa locului, constatând că este beat. I se vor preleva probe biologice pentru a se stabili cu exactitate alcoolemia acestuia. Bărbatul a fost la un pas de a murit după o manevră greșită din cauza aburilor de alcool.

Adauga un comentariu