International

Un cadru didactic din Marea Britanie a murit de Covid-19 chiar în ziua în care împlinea 25 de ani

Publicat: 27 ian. 2021

O profesoară din Marea Britanie a murit din cauza coronavirusului chiar în ziua în care împlinea 25 de ani. Claudia Marsh s-a simţit foarte rău, ajungând de urgenţă la spital. Din păcate, cadrele medicale de la Royal Universiy Hospital nu au mai reuşit să-i salveze viaţa. Decesul tinerei a fost neașteptat și brusc. S-a sperat că, având în vedere vârsta ei, va reuși să lupte cu virusul.

Mama profesoarei, Tina Marsh, a mulţumit tuturor celor care le-au fost alături şi au donat bani pentru înmormântare, printr-o pagină de donaţii.

„Vreau să vă mulţumesc din suflet pentru cei care au donat deja. Suntem copleşiţi de bunătatea oamenilor, mai ales în aceste vremuri grele pe care le trăim. Mesajele de sprijin şi afecţiunea arătată faţă de Claudia ne-au ajutat să trecem prin aceste zile negre. Ar fi fost copleşită şi ar fi avut cel mai mare zâmbet pe faţă”.

„Avea un zâmbet care lumina încăperea. Era foarte bună la suflet, grijulie, cu simţul umorului şi foarte-foarte frumoasă”. (Leigh Best, prieten de familie)

Voluntar pentru oamenii nevoiaşi

Claudia Marsh a lucrat ca voluntar în perioada pandemiei, dorind să-i ajute pe cei mai puţin norocoşi decât ea.

„Toţi cei care au cunoscut-o pot spune că avea un zâmbet frumos. Avea un zâmbet care lumina încăperea, era foarte blândă, grijurilie, nostimă şi era o femeie foarte frumoasă. Era un suflet frumos”.

Banii adunaţi, în jur de aproape 15.000 de lire sterline, vor fi folosiţi în cadrul celor două fundaţii pentru care Claudia era voluntar.

Trebuie spus că Marea Britanie se află în lockdown, conform declarației lui Boris Johnson. Numărul victimelor făcute de coronavirus este tot mai mare.

Adauga un comentariu