Actualitate

Un celebru actor nu vrea să-și recunoască fiica de 12 ani. Valentina seamănă izbitor cu tatăl său

Publicat: 31 aug. 2022
_____ Vizualizări 1 Comentariu
Un celebru actor nu vrea să-și recunoască fiica de 12 ani. Valentina seamănă izbitor cu tatăl său
Jorge Salinas neagă vehement nu doar paternitatea fetiței, ci și aventura cu Andrea Noli

Jorge Salinas, un celebru actor de telenovele, nu vrea să-și recunoască fiica în vârstă de 12 ani, cu toate că asemănarea dintre cei doi este izbitolare. Chiar dacă au trecut atâția ani de la nașterea acesteia, bărbatul continuă să nege până și relația avută cu mama acesteia. Astfel, Jorge Salinas continuă că fie criticat de opinia publică pentru lipsa de curaj a acestuia în ceea ce o privește pe Valentina.

Jorge Salinas, actorul care ne-a încântat cu rolurile sale din telenovele celebre, dintre care amintim „Focul Iubirii”, „Que bonito amor”, „La vias del amor” (Cărările Iubirii), „Îngerul nopții”, „Suflet vândut”, ar putea să scrie un propriu scenariu de film după viața sa.

Un celebru actor nu vrea să-și recunoască fiica

Ajuns la vârsta de 50 de ani, Jorge Salinas nu este întocmai un exemplu de moralitate în viața sa personală. Apreciat pentru capacitățile sale actoricești și talentul de necontestat, Jorge Salinas nu este la fel de bine văzut și dincolo de micile ecrane. Carismaticul actor continuă să fie criticat pentru faptul că a refuzat să-și recunoască una dintre fiice, cu toate că este un tată responsabil cu ceilalți copii ai săi.

În urmă cu mai bine de 10 ani, pe vremea când era căsătorit cu prima sa soție, Fatima Boggio, cu care, de altfel are și doi băieți gemeni, Santiago și Emilio, Jorge Salinas a avut o aventură, timp de trei ani, cu actrița Andrea Noli. Din această relație extraconjugală a rezultat o fetiță, Valentina, pe care, însă, în mod surprinzător, actorul nu a recunoscut-o nici până în ziua de astăzi. Micuța are 12 ani și se transformă într-o frumoasă adolescentă, iar asemănarea dintre cei doi este izbitoare.

Jorge Salinas a negat vehement la vremea aceea nu doar paternitatea, ci și aventura cu Andrea Noli, chiar dacă, ulterior, a divorțat de soția sa și ar fi putut recunoaște totul fără a fi tras la răspundere. În plus, la un an după căsătorie, Jorge Salinas devenea tată pentru întâia oară, însă nicidecum cu soția sa, ci cu o altă actriță de telenovele cunoscută la noi, Adriana Catano. Fiica lor, pe nume Gabriela (23 de ani), a fost recunoscută și-i poartă numele, ba chiar au o relație foarte apropiată.

De două ori tată de gemeni

În anul 2011, Jorge Salinas se căsătorește a doua oară cu binecunoscuta actriță Elizabeth Alvarez, și devine, din nou, tată de gemeni, o fetiță și un băiat, Maxima și Leon. Jorge Salinas a vorbit pentru prima dată despre copiii săi și despre relația pe care o are cu femeile din trecutul său, abia în 2018, însă declarația sa a fost destul de vagă, ferindu-se să dea nume.

„Îmi pare rău de foarte multe lucruri pe care le-am făcut în viață (…) trebuie să învățăm din greșeli și să ne iertăm pe noi și pe ceilalți. Nu am neînțelegeri cu niciuna dintre mamele copiilor mei, de altfel, vreau să vă spun că sunt într-o etapă în care încerc să mă iert pe mine însumi și să mă accept cu defectele mele”, spunea la acea vreme Jorge Salinas.

Fiica sa nerecunoscută nu întreabă de tatăl său, conform presei internaționale, chiar dacă s-ar fi întâlnit ocazional, în diferite circumstanțe. În urmă cu o săptămână, Jorge și Andrea s-au ciocnit la un eveniment monden, însă cei doi nici măcar nu s-au salutat. Aceasta a evitat de-a lungul timpului să dea foarte multe detalii despre aventura avută, însă a punctat mereu că: „Fiica mea este făcută cu omul pe care l-am iubit cel mai mult în viață”. După eveniment, Andrea a susținut că nu l-a văzut în mulțime pe Jorge Salinas și a declarat că: „Nu am nicio problemă cu tatăl fiicei mele. Fiecare are puterea să crească, să se maturizeze și să vadă lucrurile din altă perspectivă, iar eu asta încerc să fac acum”.

Comentarii
Adauga un comentariu